Widok
JESTEM BARDZO NIEZADOWOLONA
Niestety jestem bardzo nie zadowolona z jakości usług jakie oferuje ta firma. Zaufałam specjalistom i się na tym przejechałam. Jest to firma bogata w nieuków. Dzięki ich niewiedzy w klimatyzację włożyłam 1700zł. Faktycznie są mili i uprzejmi..... Zacznę od tego, że sprężarka się zatarła. Kupiłam nową."Fachowcy" nic nie wspomnieli o osuszaczu który również trzeba wymienić przy nieszczelności układu. Po 2-ch tygodniach nie wymieniony osuszacz dosłownie wybuchł robiąc małe szkody. Pojechałam na reklamację. Panowie byli BARDZO nie zadowoleni z moich kolejnych odwiedzin, wymienili osuszacz, nabili klimę w ramach reklamacji. Sądziłam że historia z klimatyzacją w końcu dobiegła końca, ale po miesiącu nowa sprężarka się zatarła.... a zatarła się dlatego bo Ci "fachowcy" nie dodali oleju do sprężarki. O tym, że przy wymianie sprężarki należy również wymienić osuszacz dowiedzieli się ode mnie. Jedynie na czym się wzbogaciłam to na wiedzy, dużo czytałam w trakcie tych problemów. Teraz już nikt mnie nie zrobi w konia, bo lepiej się znam od innych fachowców.
Moja ocena
Rozrusznik
kategoria: Klimatyzacja auto
obsługa: 1
oferta: 3
jakość usług: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
2.0
* maksymalna ocena 6