Widok

JMT internet

Przeszukałem forum pod kątem tematu o firmie JMT świadczacej internet, ale niczego nie znalazłem. Czy ktoś posiadający internet od JMT mógłby udzielić informacji, czy jest zadowolony oraz czy prędkość, za którą się płaci, to rzeczywiście jest ta prędkość? Rozważam JMT gdyż najbliżej mam do odbiornika z tej właśnie firmy i żadnych zakłóceń po drodze nie powinno być. Przeglądałem trochę forum i wypowiedzi były raczej nieprzychylne, ale to było parę lat temu. Technologia poszła na przód to może coś się zmieniło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
uzywam w Pępowie od roku i jest super, wlasne ip zero limitow place za 12 mbit i upload 2 mbit 65 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
kiedys mielismy z jmt i byla tragedia, nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jezeli ich nazwa ma geneze w podejsciu dzialu wsparcia to musza byc .. aktywni na bolaczki uzytkownikow :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja jestem zadowolona :) wszystko działa jak powinno a jak jest jakaś awaria to wystarczy zadzwonić i bardzo szybko się nią zajmują. Szczerze polecam :)
Mam od 4 lat. Wszystko działa bez zarzutu, a z internetu korzystam raczej dużo :)
@~Nati
OK, tylko zwracam uwagę że IP 185.38.220.* to nie JMT :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
może pisała z pracy, detektywie amelek ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
z Ciebie za to kiepski detektyw bo IP z ktorego pisala to IP od Amelka ;) a pisala z niego ze Baninska konkurencja Amelka jest taka oh i ah ;)

na miejscu Amelka tez bym reagowal, bo widac na tym forum szczegolnie, ze konkurencja robi mu pod gorke. A jak dla mnie ta niechec jest kompletnie niezrozumiala - z P.Markiem jak najbardziej idzie sie dogadac, rozmowa jest rzeczowa a uslugi dzialaja bez problemow. Jak juz sie jakis wydarzy - jest szybko usuwany. Wiem co mowie, bo wczesniej mialem watpliwa przyjemnosc byc u konkurencji na litere M. Tam kontakty byly w miare cywilizowane do momentu pojawienia sie awarii. Potem - jakas jedna wielka zenada.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wiem, że szybko odpisuję :)
Ale fakt- w pracy miałam amelek a w domu jmt... detektywi...
Ja również jestem bardzo zadowolony
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy mogę prosić o podanie strony internetowej lub kontakt telefoniczny do firmy JMT
google
strona jmt nie dziala juz kupe czasu, byla jmt.pl ale operator zapomnial przedluzyc i stracil adres. Instalator przemily, natomaist u mnie nie bylo niestety dobrych warunkow i nie dzialal dobrze internet.

Ja mam JMT od 2 lat, przeszedłem z INTER KOMP. Mam stabilne 12Mbit , bez względu na pogodę. Lokalizacja Pępowo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja również polecam, w ciągu roku była tylko jedna awaria, internet stabilny, dobra prędkość. Lokalizacja: Banino, Rubinowa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

u mnie bardzo słabo

Z jakiej części Pępowa jesteś że masz zasięg ?? Mam teraz internet od AIRneta, ale lipa... muszę na coś zamienić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dla mnie porażka, nie dość, że łącze na poziomie 0.5Mbit, Zgłoszenia serwisowe kompletnie olewają. Generalnie nie polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam już ok.9 lat i od 2-3 lat bez jakichkolwiek problemów, serwis również ok. nawet wieczorem.

Jmt od pół roku. Dostaje się za to co się płaci transfer według umowy. Ping w granicach 16-20.z kontaktem zero problemów odp na każdego maila lub telefon.

Ja mam juz chyba z 10 lat albo i dluzej, kiedys bylo gorzej , dzisiaj ok , jestem bardzo zadowolony - osiedle za Algidą.

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Szkoła i rodzice (22 odpowiedzi)

Jest parking przy szkole ale nie trzeba zastawić całą Tuchomską bo oszołomy nie myślą .

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

do góry