Widok
JMT internet
Przeszukałem forum pod kątem tematu o firmie JMT świadczacej internet, ale niczego nie znalazłem. Czy ktoś posiadający internet od JMT mógłby udzielić informacji, czy jest zadowolony oraz czy prędkość, za którą się płaci, to rzeczywiście jest ta prędkość? Rozważam JMT gdyż najbliżej mam do odbiornika z tej właśnie firmy i żadnych zakłóceń po drodze nie powinno być. Przeglądałem trochę forum i wypowiedzi były raczej nieprzychylne, ale to było parę lat temu. Technologia poszła na przód to może coś się zmieniło
z Ciebie za to kiepski detektyw bo IP z ktorego pisala to IP od Amelka ;) a pisala z niego ze Baninska konkurencja Amelka jest taka oh i ah ;)
na miejscu Amelka tez bym reagowal, bo widac na tym forum szczegolnie, ze konkurencja robi mu pod gorke. A jak dla mnie ta niechec jest kompletnie niezrozumiala - z P.Markiem jak najbardziej idzie sie dogadac, rozmowa jest rzeczowa a uslugi dzialaja bez problemow. Jak juz sie jakis wydarzy - jest szybko usuwany. Wiem co mowie, bo wczesniej mialem watpliwa przyjemnosc byc u konkurencji na litere M. Tam kontakty byly w miare cywilizowane do momentu pojawienia sie awarii. Potem - jakas jedna wielka zenada.
na miejscu Amelka tez bym reagowal, bo widac na tym forum szczegolnie, ze konkurencja robi mu pod gorke. A jak dla mnie ta niechec jest kompletnie niezrozumiala - z P.Markiem jak najbardziej idzie sie dogadac, rozmowa jest rzeczowa a uslugi dzialaja bez problemow. Jak juz sie jakis wydarzy - jest szybko usuwany. Wiem co mowie, bo wczesniej mialem watpliwa przyjemnosc byc u konkurencji na litere M. Tam kontakty byly w miare cywilizowane do momentu pojawienia sie awarii. Potem - jakas jedna wielka zenada.