Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Słabo wątek zamknięty Skp ok diagnosta robi swoje trochę powolnie
~Mata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2017

Brak kompetencji wątek zamknięty Dołączam sie do negatywnych komentarzy na temat tego warsztatu. Jeden z...
~Paweł
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 marca 2017

Klient - opinia wątek zamknięty Beznadziejnie,dużo obiecuje przez telefon,a w rzeczywistości wychodzi...
~Klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2016

niekompetencja wątek zamknięty wyjatkowo niekompetancja, niedawno robili mi peugeota, nawet sróby nie były...
~paweł
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 maja 2016

Nie polecam wątek zamknięty Niestety warsztat bardzo drogi i do tego niekompetentny. Ogólnie już więcej...
~Amon
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2016

Polecam wątek zamknięty Trudno o warsztat,gdzie szybko,sprawnie i solidnie zostanie auto...
~Aygusia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2016

Za drodzy jak na taki warsztat wydaje wątek zamknięty Troche drogo policzyli za wymiane dwoch tuleji na wahaczu. Jak opony...
~Pozdro
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 marca 2016

Geometria Kół Mojego Auta wątek zamknięty Na innej stacji kontroli ustawiano mi zbieżność kół trzykrotnie i ciągle było...
~zadowolony klient
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 października 2015

Dobry serwis wątek zamknięty Skorzystałam z oferty serwisu i nie zawiodłam się ,trafna diagnoza, skuteczna...
~Kara
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 października 2015

Badania techniczne TAK, ale naprawa auta to zdecydowane NIE wątek zamknięty W kwestii badań technicznych OK, bo szybko i sprawnie, ale w kwestii diagnozy...
~Anka
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 września 2015

Badania techniczne TAK, ale serwis zdecydowane NIE wątek zamknięty W kwestii badań technicznych OK, bo szybko i sprawnie, ale w kwestii diagnozy...
~Anka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 września 2015

Nie polecam wątek zamknięty NIE POLECAM NIKOMU! Straciłam masę pieniędzy i nerwów. W trakcie szukania...
~Aneta
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 lipca 2015

Przeglądy rejestracyjne,mechanika polecam wątek zamknięty Trafna i skuteczna diagnoza gdy miałem problem z moim autem szybka naprawa i...
~klient
-

dodano: 24 czerwca 2015

Stacja Kontroli Pojazdów wątek zamknięty Szybka i skuteczna diagnoza. Na miejscu można naprawić usterki. Ceny bardzo...
~PeterSTG
-

dodano: 25 maja 2015

Stacja Kontroli Pojazdów wątek zamknięty Miła i uprzejma obsługa. Szybko ,Solidnie i Fachowo .
~Ezron
-

dodano: 19 maja 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

15

wątków

do góry