Widok
JULITA - opinia
Szkoła Empik jeżeli chodzi o poziom nauczania być może jest godna polecenia. Rezygnując z nauki naprawdę myślałam, że będę mogła polecać ją z "czystym sumieniem". Jak się okazał perfekcyjna i expresowa obsługa klienta kończy się wraz z rezygnacją z kursu. W związku z tym, że kurs opłacałam w ratach - do czego niezbędne było podpisanie umowy kredytowej z bankiem - w momencie rezygnacji Empik zobowiązuje się spłacić zaciągnięty na naukę kredyt w ciągu 14 dni od momentu obustronnego podpisania dokumentu rozliczenia. W moim przypadku nastąpiło to dnia 04.02.2011. Do dnia dzisiejszego pieniądze do banku nie wpłynęły, w zwiąku z czym kredyt za kurs, z którego zrezygnowałam zgodnie z obowiązującą umową spłacam w dalszym ciągu JA, odsetki za niezapłacone raty również będę musiała spłacać JA, a pod nr kontaktowym, który mi podano siedzi bardzo rozluźniona Pani, która uprzejmie informuje, że pieniądze nie wpłynęły i prawdopodobnie nie wpłyną. Tak więc czar prysł, i myślę, że nawet najwyższy poziom nauczania i najbogatsza oferta nie naprawią wrażenia, które SZKOŁA EMPIK pozostawia po sobie wraz z niespłaconym kredytem.
Moja ocena
EMPiK School Gdańsk
kategoria: Szkoły językowe
obsługa: 1
oferta: 2
poziom nauczania: 5
wyposażenie: 2
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
2.2
* maksymalna ocena 6