Widok

Jacaszek - Pentral

Jacaszek - Pentral Temat dostępny też na forum:
PENTRAL - PREMIERA 16 MARCA
16 marca będzie miała miejsce polska premiera kolejnej płyty Michała Jacaszka pt. PENTRAL (łac: wnętrze, duch, świątynia). W nowym projekcie muzycznym Michał Jacaszek podjął próbę dźwiękowego
opisania gotyckiego wnętrza kościoła. Swoją szczególną atmosferę gotycka świątynia zawdzięcza nie tylko elementom wizualnym, ale charakterystycznej akustyce - pogłosowi ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jacaszek

Te Zorro machnij sobie szabelką jak żeś sfrustrowany ale głupot przynajmniej nie pisz.

no nie wytrzymam.

data: 13 marca 2009 (piątek)
godzina: 20:00
miejsce:
Kościół Św. Jana
mapa
adres: Gdańsk, ul. Świętojańska 50
bilety: 10 zł
PENTRAL - PREMIERA 16 MARCA
16 marca będzie miała miejsce polska premiera kolejnej płyty Michała Jacaszka pt. PENTRA

Kocham

Michała Jacaszka!

Wspaniały artysta! Jego muzyka "otwiera" we mnie przestrzenie, których nie znałam... Twórczość zdecydowanie nie "dla mas". I dobrze!

szwagry

znowu wchodza za darmo

zorro

niezle ze go wpuscili do bazyliki mariackiej z tym calym sprzetem. kiedys poszedlem sobie (zimą) posluchac tam muzyki i nagle podbiega jakis lysy facet i szturcha mnie swoim paluchem mowiac "zdejmij czapke, jestes w kosciele" i patrzy na mnie tak jak ci kolesie z dworca w sobote po 23 w cieply lipcowy wieczor. okazalo sie ze to ochroniarz z bazlyliki, ale podejrzewam, ze wieczorami bawi sie w "zig heil". a co do Jacaszka, mysle, ze moze nie powinien myslec o karierze w undergruondzie czy gdziekolwiek, tylko robic raczej konsekwentnie to co robi, bo to ma wartosc sama w sobie i nawet jesli rozumiem, ze potrzebuje uznania, zeby to potwierdzilo jakby jakosc tego co robi, to napewno zaoszczedzi sobie frustracji, a tak czy inaczej wyplynie jakos.

Inne tematy z forum Rozrywka

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (3 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

4. Baltic Opera Festival (3 odpowiedzi)

Latem Gdańsk i Sopot zamienią się w operowe serce Europy podczas Baltic Opera Festival 2026. W...

XI Pomorski Zlot Kolekcjonerów Biletów (3 odpowiedzi)

Zbierasz bilety komunikacji miejskiej lub kolejowe? A może dopiero zaczynasz interesować się tym...

do góry