Jako pasjonat motoryzacji nie mogłem nie odwiedzić tego typu ekspozycji, zwłaszcza, że daleko nie miałem... Ale zawiodłem się maksymalnie- samochody, motocykle bardzo blisko siebie usytuowane- możliwość obejrzenia tylko z przodu i minimalnie z boków. Do części pojazdów nie ma dostępu ze względu na ograniczone miejsce; można zobaczyć jedynie wychylając się przy barierce (!). Kawiarnia w górnej części nieczynna, przeszklone pomieszczenie obok kasy wypchane najróżniejszymi elementami pojazdów, fragmentami ekspozycji. Bardzo słabe oświetlenie; panuje półmrok, zdecydowanie utrudnia to zapoznanie się z materiałami (skromnymi) w gablotach, obejrzenie wystawy. Chyba jest to również dosyć skromny zbiór, zapoznanie się z całością przy takim sposobie ekspozycji to maksymalnie 10 min. Jedyny plus za klimatyczną muzykę w tle oraz za wystrój wnętrza ( brukowana ulica, latarnie oraz ściany stylizowane na fasady domów). Podsumowując stwierdzam, że niestety szkoda czasu i pieniędzy na odwiedziny w tym miejscu. Nie polecam