Diagnoza ADHD w Centrum Autyzmu była dla mnie przełomowym momentem w życiu. Przez 4 lata zmagałam się z depresją, której źródeł nie potrafiłam zrozumieć dopiero dzięki diagnozie u Pana Daniela wszystko zaczęło się układać w logiczną całość.

Zrozumienie, że moje trudności wynikają z niezdiagnozowanego ADHD, dało mi nie tylko ulgę, ale i nadzieję na wyzdrowienie. Gdyby nie ta diagnoza, możliwe, że dziś by mnie tu już nie było. Dzięki niej trafiłam też na świetną terapię dostosowaną do moich realnych potrzeb prowadzoną przez terapeutę współpracującego z Centrum. Czuję się wreszcie zrozumiana i zaopiekowana.

Pan Daniel i cały zespół to osoby o niezwykłej empatii, które wspierają bez oceniania. Atmosfera w Centrum Autyzmu jest ciepła, spokojna i bezpieczna to idealne miejsce dla osób, które szukają rzetelnej pomocy w obszarze ADHD czy spektrum autyzmu.

Jeśli zastanawiasz się, czy warto się zapisać na diagnozę z całego serca polecam to miejsce. Dla mnie było to jak zapalenie światła w tunelu, w którym błądziłam przez lata. W Centrum Autyzmu naprawdę można odzyskać wiarę, że będzie lepiej.