Widok
Jaguar X-Type
Ten model to zerwanie z tradycją aut spod znaku kociego łba pod względem technologicznym i ideowym. Przez X-Type'a Jaguar zamierza konkurować wśród aut klasy BMW serii 3, Mercedesa klasy C, Audi A4 i podobnych. Czy stworzenie 'małego' auta nie nadszarpnie image'u firmy? A może to po prostu spóźniona próba zaprezentowania samochodu dla szerszego odbiorcy? X-Type to reprezentacyjny samochód ...
więcej
więcej
DLA MNIE JEST TO SMOCHÓD MARZEŃ
S-TYPE JEST BAJECZNY, ściślej : robi większe wrażenie niz jakiś wypaiony Merc czy BMW. A tak poza tym jak juz wspomniałam jest to samochód moich marzeń a dokładnie chciałabym pojechać taką bryką do ślubu ( Gdynia, 31.05.2003 ) CZY MAM NA TO JAKIEŚ SZANSE, CZY JEST TO NIEMOŻLIWE -PROSZĘ CZY KTOŚ Z WAS MOŻE SPENIĆ MOJE MARZENIE- przecież wszyscy je mamy!!!!
przełączniki forda
ferrari zawsze wsadzał pstryczki fiatowskie, a w dzrzwiach tylnych nawet korbki nie było...(z braku takowych) i komu to przeszkadzało? X-type jest najlepiej się sprzedającym modelem i to jest ważne. Aford nie dlatego kupił jaguara, żeby komus zrobić na złość, ale żeby zrobić interes..i jak na razie osiągną to, co Anglikom się nie udało... zarabia pieniądze, a oni stracili już jaguara, aston-martin'a, rollsa, bentleya,land rovera, mini...
Sprostowanie małe co do Włoskiego ferrari
Makaronem i żurzlem smierdzisz ty koes to , że ferrari jest robione we Włoszech to nie znaczy że to jest tandeta a udowodnione to jest w F1 młotku !! Jesteś z SS i uwarzasz , że najlebsze są Mercedesy czy ty wogóle znasz prace silnika 4 sówowego , że dajesz jakaś opinie moge sie założyc , że niewiesz nawet jak sie tankuje samochód !! Znalazł sie znawca samochodów Włoskich !!
do goscia z londynu
wiochmenie z prowincji gdybys wiedzial ,że Jaguar to auto nie dla wszystkich to bys bzdur nie pisał a do wszystkich innych madrali to co chcecie miec w klasycznym stylowym samochodzie same guziczki i duperele jak amerykńcy.Oj daleko Wam ludzie do pewnych stndardów.Jak kogos stac i wie co to Jaguar to mu korbki nie przeszkadzaja bo sobie zalozy automat jak zechce.