Widok

Jajka

Dzień dobry

Czy ktoś ma dostęp do wiejskich jaj lub wie , kto je sprzedaje ?
Każda informacja na wagę złota ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja płacę za paletę 14 zł za takie jaja. Są smaczne
A można prosić o kontakt

Droga prosta - do gospodarstwa, jeszcze takie są. Nie wiem jak miałabym jeść jajka ze sklepu.

Jaga Widzę że Ty jesteś Alfa i Omega . Co ktoś coś pisze lub się pyta Ty musisz swoje 3 grosze napisać choć nie masz za dużo do powiedzenia Aby tylko zaistnieć na forum Mam nadzieję że jak są zebrania to też tam się udzielasz Teraz będąc na zebraniu aby każdy wiedział kto pisze to się wpierw przedstaw że jesteś Ta Jaga z forum Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po znajomości od znajomych z pod Szemuda. Nie ma jak takie jajko bo te że sklepu ani to koloru ani smaku nie ma. Jak by Pan Pani chciała poproszę o jakiś kontakt do was.

514 167 256 mój numer telefonu

Poprawiam się. Jadąc ul.Bojana w stronę Gdyni na skrzyżowaniu z ul. Poległych Żołnierzy jest informacja- "jaja". Trzeba skręcić w prawo, w gospodarstwie ( biała stodoła) hodowane są piękne, zdrowe kurki. Jajka pyszne. Nie wiem, czy wszystkim starczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ul. Na Dambnik. Jadąc od strony ul. Wybickiego jeden z pierwszych domów po prawej stronie (chyba 3 dom), koło krzyża. Na bramie jest szyld: jajka.

Polecam.Sama tam kupuje :))

Pan który rozwozi mleko "prosto od krowy"... Niestety nie znam na tą chwilę numeru telefonu.

Inne tematy z forum Bojano

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

Ogrzewanie gazem (62 odpowiedzi)

Witam, jakie macie rachunki zimą za ogrzewanie domu gazem ok. 200m2 ? Szykuje się na zmianę pieca...

Kanalizacja (5 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

do góry