Widok

Jak Najbardziej polecam.

Witam naprawiam swój rowerek od kilku lat w tym serwisie, za każdym razem spotykam się z tą samą miłą obsługą Pana Tadeusza, świadczy to o tym ,że człowiek ten naprawdę angażuje się w to co lubi a przede wszystkim kocha swoją pracę. Pomimo upływu lat nie zmienił się i w dalszym ciągu podchodzi do klienta jak na początku rozpoczynania swojej działalności. Jakość usług na jak najwyższym poziomie ,rowerek zawsze wychodzi z serwisu czystszy niż jak go oddawałem, a co najważniejsze w doskonałym stanie technicznym. Jeżeli chodzi o asortyment to zwracam uwagę moim przedmówcą na brak zaangażowania w swoją sprawę. Jeżeli włożylibyście trudu w rozmowę to na pewno usłyszelibyście magiczne "mam na specjalne zamówienie". Nie oczekujcie na każdym kroku towaru jak w sklepach FIRMOWYCH, gdyż większość użytkowników to przeciętni ludzie chcący zrobić coś za przysłowiowe 10zł. Jeżeli chodzi o moją osobę jeżdżę zawodowo rowerem i nigdy nie miałem problemu z zamówieniem części do mojego "rumaka". Ceny przyzwoicie niskie. Bardzo polecam i pozdrawiam obsługę sklepu.
Moja ocena
Serwis Rowerowy Tadeusz Loks kategoria: Sklepy i serwisy rowerowe
obsługa: 6

asortyment: 5

jakość usług: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

5.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Bardzo serdecznie dziękuje, pozdrawiam i zapraszam ponownie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry