Widok
Jak Wam się mieszka na ul Pomorskiej.
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wam się mieszka przy ul Pomorskiej. Nie za głośno przez tramwaje, wystarczająco dużo miejsc parkingowych? Chciałbym wynająć tam mieszkanie w numerze koło 80 i zastanawiam się, czy dobrze tam by się mieszkało. Dziękuje serdecznie za odpowiedzi.
Mieszkam przy Pomorskiej od czterech lat w bloku bezpośrednio przy linii tramwajowej. Tramwaje są głośne - nie ma co się oszukiwać. A czy za głośne, to już naprawdę kwestia indywidualna. Mieszkam na siódmym piętrze i jak jest otwarte okno i przejeżdża tramwaj, to skutecznie zagłusza telewizor. Ja jestem przyzwyczajony i mi tam nie przeszkadza. Ale jak przyjeżdżają znajomi z Ujeściska, to widać po ich reakcji, że nie mogą się odnaleźć.
Nie wiem, jak wygląda sytuacja z parkingami po tej stronie, gdzie jest 80-tka. Ale tak na oko, to nieciekawie.
Ogólnie mieszka się dobrze. Wszystko pod nosem - tramwaj, autobus, kolejka, park, sklepy, NFZ-ty, apteki i inne.
Nie wiem, jak wygląda sytuacja z parkingami po tej stronie, gdzie jest 80-tka. Ale tak na oko, to nieciekawie.
Ogólnie mieszka się dobrze. Wszystko pod nosem - tramwaj, autobus, kolejka, park, sklepy, NFZ-ty, apteki i inne.