Widok

Jak dbać o samochód

Praktycznie każdy w dzisiejszych czasach posiada własny samochód. Wiecie jak o niego dbać? Polecam Wam https://www.magazyn-motoryzacyjny.pl/plukanka-do-silnika , jest to strona na której można się wiele dowiedzieć na temat motoryzacji. Różnego rodzaju artykuły pokazują jakie czynności wykonywać aby nasz samochód był sprawny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

wydaje mi się, że każdy ma swoje kryteria wyboru przy zakupie i na stronie nie wszystkie są podane byłoby lepiej, gdyby był tam funkcjonalny filtr i wyszukiwarka, które pomogłyby wybrać odpowiednią opcję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli potrzebujecie nowego wału napędowego do samochodu, zerknijcie na https://takiewaly.pl/ można znaleźć rozwiązania dopasowane indywidualnie od produkcji po profesjonalne wyważanie. Przy takich elementach precyzja naprawdę robi różnicę w trwałości całego układu.

A ja szukam opcji, żeby serwis był w cenie - leasingu albo wynajmu samochodu. Nie lubię tych zagadnień obsługowych, znam się na tym słabo i wolę auto młode i bezproblemowe. A jakieś wymiany opon i inne wole powierzyc fachowcom. Podobno są takie oferty, że wszystko w jednej racie. Ktoś coś? Moze jakieś polecenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Posiadaczom aut BMW polecam świetny serwis specjalizujący się w elektronice aut tej marki jakim jest Car Connect. Bardzo sprawnie wykonali naprawę w moim aucie.

Jeśli szukacie porządnego auta to polecam ofertę firmy SP Automotive. Sprowadzają samochody z USA. Kupiłem od nich swoje auto i świetnie się sprawuje. Polecam!

Wymiana uszkodzonej maglownicy to kosztowna naprawa, ale można oddać ją do regeneracji firmie avanti. polecam ich usługi. Sam skorzystałem z takiej opcji i jestem zadowolony z usługi.

Na zimę zawsze daje wosk i podwozie konserwuje, bo od tej soli to później dramat jest

To jeszcze mam do Was pytanie, nie wiem czy bedziecie wiedzieć. Kupiłem auto, takiego szrota za 2 koła, ale jeżdże od dwóch lat, wiecie jak to jest. No i auto ma dach w traficznym stanie. Nie wiem czy to grad tak poniszczył, ale łuszczy się jak skóra. Moja pasta polerska nie daje rady. Wiecie, co można z tym zrobić. Auto spoko w miarę, ale ten dach :/

ja mam pastę do usuwania rys i polerkę do środka. Obie świetnie się sprawdzają. Ta do rys to jest jakiś sztos. Naprawdę rys nie widać, a mam tak przerysowane auto, że szkoda gadać!

Wiele usterek wymagających wymiany części można naprawić poprzez ich regenerację. Polecam firmę Regmot wykonującą takie naprawy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

zgadzam się

to polecam przepłukać mocną płukanką. Tec jest ok

Jak najdalej od jakichkolwiek sztucznych preparatów .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z jakich kosmetyków korzystacie w przypadku Waszych samochodów?

firma sprzątająca Poznań

też polecam. jest mega dobra i dokładnie czyści
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dbać to dbać na różnych płaszczyznach i od wewnątrz i z zewnątrz

kupiłem niedawno auto i tam chyba dawno nikt nie wymieniał oleju bo nagaru jest w ci*l

Regularny przegląd plus wymiana oleju regularnie i czyszczenie silnika płukanką

ja to samo robię bo kiedyś mi tak polecił mechanik. Dolewam Teca

Przede wszystkim robić przeglądy, wymieniać części, które się zużywają etc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Motoryzacja

Najtańsze oc dla... gdzie? (84 odpowiedzi)

Witam Posiadam prawko od roku i kilku mies., mój brat od 2 mies. ja jestem właścicielem...

Nowy samochód (13 odpowiedzi)

Razem z moim mężem chcemy kupić nowy samochód tak do 70 tys on uparł się na suv jakie marki z...

do góry