Widok

Jak już praca to za minimum

Ja jestem bez roboty i powiem wam tak , za 1600zł to mi się ruszać nie chce wolę kraść niż być niewolnikiem a już za 2000zł chętnie podejmę pracę oczywiście soboty wolne i po 8 godzin jak ci co robią w biurach .Tyle mam do powiedzenia .UNIA w 2004 roku nakazała Polsce że minimum wynagrodzenia za pracę to 2000zł netto . Teraz rozumiecie pracodawcy cwaniacy?????? .Co niby zatrudniają na papier, a tak naprawdę praca na czarno
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak już praca to za minimum

i do końca życia będziesz tylko kradł a o pracowaniu nie będziesz myślał wcale ?? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prowokator.

A jaki jest wzór od jakiego wynagrodzenia opłaca się kraść a od jakiego nie. I co jest kryterium opłacalności?
Nie lubie pracodawców cwaniaków , ale bardziej rąb...nych złodziei. Dla mnie, to możesz zostać nawet niewolnicą na Kurkowej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do jopas, wiesz ci się nie chce, jak mamusia da papu i opłaci necik. Zwykły szary człowiek do ma kredyt, dziecko, opłaty. To i za 1000 pójdzie niestety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jopas...ja mam mniej niż 1600 na rękę. I spróbuj mi coś w życiu ukraść, to szybko się dowiesz co to znaczy badanie rurą od odkurzacza "per rectum".
Źle ci w życiu? Postaraj się o robotę, w której będziesz mieć lepiej i nie jojcz innym jaki to jesteś przez los poszkodowany.

Inne tematy z forum Praca

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry