Widok

Jak można wykurzyć meneli z klatki?

Wrzeszcz Górny Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Mam niemały problem, gdyż menelstwo zalęgło się u zmenolowatego sąsiada, na początku troche krzyku itp. Po jakimś czasie zaczeli "wypróżniać sie na klatce", spać - smród nie do wytrzymyania. Straż miejska interweniowała kilkukrotnie, jednak dzisiaj apogeum - ktoś się z****** i rozmazał g*wno po całej klatce - schody, ściany, skrzynka na listy itp. Ma ktoś jakiś pomysł co możnaby z nimi zrobić - zarządca budynku wymienił domofony na te z kodem - jednak szybko informacja od sasiada menela rozeszla sie wsrod jego kolegow i teraz wszyscy wchodzą jak chce - ja osobiscie planuje kupic gaz pieprzowy i walczyc w ręcz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gaz dziala dobrze, tylko wal po twarzy jak spia.

Dobry jest tez waz z lodowata woda, jak nie ma drewnianych schodow czy gipsowych scian to po prostu ich splukaj za drzwi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgłaszać policji "kradzieże, próby włamania, napady..."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przeprowadz się do innej dzielni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
A może zorganizuj kilka desek lub kijków, poczekaj aż wszyscy wejdą do mieszkania i zabij drzwi gwoździkami by nie mogli ich szybko otworzyć.
Pianka montażowa mile widziana, sprejniesz po obrysie drzwi i załatwione. Generalnie odwieź budowlany market, tam jest dużo inspiracji :) i koniecznie kup sobie małą siekierkę na wypadek gdybyś musiał coś komuś szybko wytłumaczyć.
Oczywiście nie wolno jej użyć na ludziach ale sam widok przemawia do wyobraźni. Udawaj świra i powiedź że ich wszystkich pozabijasz, taj jak poprzednich i ci nic nie zrobią bo masz żółte papiery.
Jak sąsiad będzie odsypiać kaca, wal do drzwi do skutku po czym konspiracyjnym szeptem mów że musiałeś ich ostrzec przed kosmitami.
Coś w ten deseń :D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kocio,nie pierwszy raz mnie ubawiłaś,no i od dzisiaj śpię spokojniej,ciesząc się że nie jesteś moją sąsiadką;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sr*j na nich
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ludzie to jednak straszne świnie.. też miałam problem z menelami mieszkali nad nami nawet karaluchy się zalęgły, w koncu spółdzielnia ich wywaliła.. ciężko poradzić sobie z takimi debilami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie dobrze mi się zrobiło czytając to... Tutaj gaz pieprzowy nie pomoże, po za tym po co babrac się w g... :)

Najlepiej jak poczytasz na forach mieszkaniowych/zarządczych jak możecie się pozbyć tego ich kumpla menela. Dopóki on tam bedzie mieszkał to nie zaznacie spokoju a przecież on zagraża ogólnemu spokojowi mieszkańców w tej klatce. Ja by wziął się za to od tej strony.
wytruj ich strychniną. Zostaw pyszne winko z domieszką i po sprawie :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ostatnio w sieci widziałem filmik jak na takiego jednego wylali kubeł zimnej wody.
pójdzie potem na dwór,wychłodzi się i mi żula do szpitala przywiozą. Dziękuję bardzo :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

do góry