Widok
Jak najdalej od tej agencji!! UWAGA
Beznadziejna obsługa klienta!Musiałam paczki od nich transportować do innej agencji bo nie byli w stanie ich odprawić. Za to, że nic nie zrobili musiałam zapłacić za usługę standardową ponad 300 zł. Po prostu szok! Naprawdę nie polecam. Nie wybierajcie tej agencji. Są monopolistami w Pruszczu na poczcie z tego wynikają te stawki. Naprawdę ODRADZAM!!
Moja ocena
Banach - Agencja Celna
kategoria: Usługi spedycyjne i celne
obsługa: 1
oferta: -
jakość usług: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Też ODRADZAM!!! Z dalek od niej. Za odprawę w UPS płaciłem 70zł a za odprawę w Agencji Banach aż 245zł !!!
No i z lenistwa całą paczkę podciągnęli do odbiorniki GPS (a antena GPS to tylko 1 z 7 pozycji) bo nie chciało im się opisywać pozostałych pozycji i przez to naliczyli cło od całej paczki !!!
Po prostu znaleźli sobie złotą żyłę!!!
Nie pytają czy mogą reprezentować, nie podają kosztów. A na koniec niespodzianka !!!!
To takie naciąganie, jak taksówkarz czatujący na obcokrajowca pod lotniskiem, który zawozi go Matarni za 300zł i mówi, że to normalna cena (drugi raz obcokrajowiec nie da się tak naciągnąć)
No i z lenistwa całą paczkę podciągnęli do odbiorniki GPS (a antena GPS to tylko 1 z 7 pozycji) bo nie chciało im się opisywać pozostałych pozycji i przez to naliczyli cło od całej paczki !!!
Po prostu znaleźli sobie złotą żyłę!!!
Nie pytają czy mogą reprezentować, nie podają kosztów. A na koniec niespodzianka !!!!
To takie naciąganie, jak taksówkarz czatujący na obcokrajowca pod lotniskiem, który zawozi go Matarni za 300zł i mówi, że to normalna cena (drugi raz obcokrajowiec nie da się tak naciągnąć)