Widok

Jak ona to robi?

Jak ona to robi? Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Jak ona to robi?.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komedia?

Nie dajcie się zwieść wpisanemu gatunkowi: Komedia. Koło komedii ten film nawet nie leżał. Fabuła jest słaba, aktorsko znośny tylko dzięki Piercowi. Nie warto wydać ani zlotówki na ten bubel.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

super,ale.....

uważam,że film ten będzie śmieszny wyłącznie dla kobiet,które są już mamami:) reszta pewnie nie odbierze tak tego filmu,bo wiele sytuacji pokazanych w filmie będzie im nieznana i przez to w tym kontekście nie śmieszna. Ja się ubawiłam z koleżankami(wszystkie mamuśki). Uważam,że aktorstwo dobre,bez zadęcia,film bez niepotrzebnego przedłużania scen. Ocena 8/10
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyjemny relaks

Nie wiem jak polskie napisy, bo ich nie czytam, ale film w oryginalnej wersji językowej jest zabawny i ciepły. Nie zgodzę się, że film jest wyłącznie dla mam, bo ja dziecka nie mam, ale nie mam też o dzieciach lukrowanego wyobrażenia i wiem, że może być tak ciężko albo i ciężej. Można się pośmiać, można pomyśleć. Na pewno lepiej wybrać się na ten film niż na kolejną polską "komedię".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo dobry

śmieszna, normalna a nie idiotyczna komedia, bez nie potrzebnych scen, skończyła się tak szybko, że czułam niedosyt. Mimo że obsada to nie moi faworyci. dlaczego nie ma takich więcej?

polecam

Trochę dużo tam bab (ups: kobiet ;), ale żadnej smieciowej idiotki z Beverly Hills 90210 nie widać. Film oczywiście, że nie tylko dla matek.
Poza tym film ukazuje pozytywne relacje w biznesie i sprawach zawodowych.
Polecam, umysł się raduje tak, że szczerze (i głośno) cały człowiek się uśmiechnie. I nie dlatego, że ktoś beknie czy puści bąka na ekranie.

super,ale....c.d.

Napisałam,że to film dla matek,bo w całym kinie tylko ja i kumpele się śmiałyśmy,więc taki mi się wniosek nasunął. Oczywiście cieszę się,że "reszcie" też się podobał:)
m.c.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Mission: Impossible - The Final Reckoning (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Mission: Impossible - The Final Reckoning . Przeczytaj o filmie.

Dalajlama. Przez mądrość do szczęścia (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dalajlama. Przez mądrość do szczęścia . Przeczytaj o filmie.

The Last Showgirl (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: The Last Showgirl . Przeczytaj o filmie.

do góry