Widok
super,ale.....
uważam,że film ten będzie śmieszny wyłącznie dla kobiet,które są już mamami:) reszta pewnie nie odbierze tak tego filmu,bo wiele sytuacji pokazanych w filmie będzie im nieznana i przez to w tym kontekście nie śmieszna. Ja się ubawiłam z koleżankami(wszystkie mamuśki). Uważam,że aktorstwo dobre,bez zadęcia,film bez niepotrzebnego przedłużania scen. Ocena 8/10
Przyjemny relaks
Nie wiem jak polskie napisy, bo ich nie czytam, ale film w oryginalnej wersji językowej jest zabawny i ciepły. Nie zgodzę się, że film jest wyłącznie dla mam, bo ja dziecka nie mam, ale nie mam też o dzieciach lukrowanego wyobrażenia i wiem, że może być tak ciężko albo i ciężej. Można się pośmiać, można pomyśleć. Na pewno lepiej wybrać się na ten film niż na kolejną polską "komedię".
polecam
Trochę dużo tam bab (ups: kobiet ;), ale żadnej smieciowej idiotki z Beverly Hills 90210 nie widać. Film oczywiście, że nie tylko dla matek.
Poza tym film ukazuje pozytywne relacje w biznesie i sprawach zawodowych.
Polecam, umysł się raduje tak, że szczerze (i głośno) cały człowiek się uśmiechnie. I nie dlatego, że ktoś beknie czy puści bąka na ekranie.
Poza tym film ukazuje pozytywne relacje w biznesie i sprawach zawodowych.
Polecam, umysł się raduje tak, że szczerze (i głośno) cały człowiek się uśmiechnie. I nie dlatego, że ktoś beknie czy puści bąka na ekranie.