Widok

Jak pokonać szatana

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Jak pokonać szatana.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za zabobony

Nie do wiary że w 21 wieku takie coś się dzieje. Mamy leki, już powoli na raka i Alzheimera, maszyny które umożliwiają sparaliżowanym chodzenie. Ale jak patrzę na takie rzeczy, to jedyne co mi się podoba, to bomba atomowa.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 58

gdybyś zobaczył opętanego na żywo, zmieniłbyś zdanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szatański podstęp ...

... Największym podstępem szatana jest wmówienie ludziom, że szatan nie istnieje ...
czego przykład właśnie mamy w niektórych komentarzach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

...a leku na katar wciąż nie mamy. :-)))
O leku na śmierć przez grzeczność nie wspomnę.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 12

ciemnota.

ciekawe, ilu szatanów występuje w tym "dokumencie".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 36

Złe misie śni.

Złe bardzo mnie chce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

ciemnota

...ciemnota twierdzi, że nie ma szatana
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 6

prawda jest zawsze bolesna, ale szatan istnieje !!!

MOŻEMY SIĘ TU WYMIENIAĆ ŻARCIKAMI, ALE NIE DA SIĘ UKRYĆ TEGO, CO W TYM FILMIE ODKRYWA MICHAŁ - ZŁO ISTNIEJE, NIE MA W TYM ODROBINY ŚREDNIOWIECZNEGO FAŁSZU - CZYM SZYBCIEJ SIĘ O TYM PRZEKONACIE, TYM SZYBCIEJ DOTKNIĘCIE SZCZĘŚCIA Z BYCIA DOBRYM CZŁOWIEKIEM, POWODZENIA:):):)
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2

osz Ty

To potrzebowałaś tego filmu żeby stwierdzić że istnieje zło?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

zabobon ?

różaniec to dopiero zabobon!!! odkryłem go kilka miesięcy temu, odmawiam go codziennie i widzę, jakie łaski otrzymuję, nie mam lęków, otrzymałem pokój jakiego świat nie może dać, w życiu i w pracy Bóg mi namacalnie błogosławi! Zachęcam szczególnie do odmawiania Nowenny Pompejańskiej - nowenna nie do odprawcia! błogosławię ten dzień, kiedy na tą nowennę w necie się natknąłem :)
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak pokonac szatana

Film rewelacyjny!!!! wszyscy powinni go obejrzec.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Straszna nuda, nachalne reklamy

Zachęcona opiniami wybrałam się na ten film do kina. Chłopak zasnął w trakcie a ja miałam poczucie zmarnowanego czasu. Temat bardzo ciekawy ale niestety NICZEGO nowego się z filmu nie dowiedziałam. Przeciągnięte sceny podróży, spacerów autora filmu-nie wiadomo po co. Nachalne zbliżenia na samochód marki volvo za kazdym razem i telefon marki Samsung.
Film baaardzo słaby, nic nie wnoszący. O wiele ciekawsze materiały o tej tematyce znalazłam na you tube. Nie polecam,, strata czasu, straszna nuda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry