Widok
prawda jest zawsze bolesna, ale szatan istnieje !!!
MOŻEMY SIĘ TU WYMIENIAĆ ŻARCIKAMI, ALE NIE DA SIĘ UKRYĆ TEGO, CO W TYM FILMIE ODKRYWA MICHAŁ - ZŁO ISTNIEJE, NIE MA W TYM ODROBINY ŚREDNIOWIECZNEGO FAŁSZU - CZYM SZYBCIEJ SIĘ O TYM PRZEKONACIE, TYM SZYBCIEJ DOTKNIĘCIE SZCZĘŚCIA Z BYCIA DOBRYM CZŁOWIEKIEM, POWODZENIA:):):)
zabobon ?
różaniec to dopiero zabobon!!! odkryłem go kilka miesięcy temu, odmawiam go codziennie i widzę, jakie łaski otrzymuję, nie mam lęków, otrzymałem pokój jakiego świat nie może dać, w życiu i w pracy Bóg mi namacalnie błogosławi! Zachęcam szczególnie do odmawiania Nowenny Pompejańskiej - nowenna nie do odprawcia! błogosławię ten dzień, kiedy na tą nowennę w necie się natknąłem :)
Straszna nuda, nachalne reklamy
Zachęcona opiniami wybrałam się na ten film do kina. Chłopak zasnął w trakcie a ja miałam poczucie zmarnowanego czasu. Temat bardzo ciekawy ale niestety NICZEGO nowego się z filmu nie dowiedziałam. Przeciągnięte sceny podróży, spacerów autora filmu-nie wiadomo po co. Nachalne zbliżenia na samochód marki volvo za kazdym razem i telefon marki Samsung.
Film baaardzo słaby, nic nie wnoszący. O wiele ciekawsze materiały o tej tematyce znalazłam na you tube. Nie polecam,, strata czasu, straszna nuda.
Film baaardzo słaby, nic nie wnoszący. O wiele ciekawsze materiały o tej tematyce znalazłam na you tube. Nie polecam,, strata czasu, straszna nuda.