Widok

Jak pomóc zwierzętom w sylwestrową noc?

Czy koty również panicznie reagują na wybuchy sylwestrowych petard i fajerwerków?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

mój nie reaguje,w przeciwieństwie do psa ,który cały drży
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To pewnie zależy od przypadku - moje się boją, ale nie panicznie. Tylko, że moje siedzą w domu, nie na zewnątrz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kot zdał egzamin sylwestrowy celująco!
Nie dość, że nie zwracał uwagi na odgłosy strzelających fajerwerków, to jeszcze z wielkim zainteresowaniem podziwiał, siedząc w oknie, efekty wizualne.
Najlepsze życzenia noworoczne składamy wszystkim mieszkańcom Bojana (i nie tylko...). :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A mój piesek o 24 stał w drzwiach balkonowych i szczekal na petardy i inne fajerwerki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli, podsumowując, odbyło się bez większej traumy naszych czworonogów, a co najważniejsze okazało się, że mieszkańcy Bojana troszczą się o swoich podopiecznych.... Szkoda tylko niestety tych kilku wyjątków uwiązanych do budy przez swych bezmyślnych opiekunów...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

do góry