Widok

Jak pomóc zwierzętom w sylwestrową noc?

Czy koty również panicznie reagują na wybuchy sylwestrowych petard i fajerwerków?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

mój nie reaguje,w przeciwieństwie do psa ,który cały drży
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To pewnie zależy od przypadku - moje się boją, ale nie panicznie. Tylko, że moje siedzą w domu, nie na zewnątrz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kot zdał egzamin sylwestrowy celująco!
Nie dość, że nie zwracał uwagi na odgłosy strzelających fajerwerków, to jeszcze z wielkim zainteresowaniem podziwiał, siedząc w oknie, efekty wizualne.
Najlepsze życzenia noworoczne składamy wszystkim mieszkańcom Bojana (i nie tylko...). :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A mój piesek o 24 stał w drzwiach balkonowych i szczekal na petardy i inne fajerwerki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli, podsumowując, odbyło się bez większej traumy naszych czworonogów, a co najważniejsze okazało się, że mieszkańcy Bojana troszczą się o swoich podopiecznych.... Szkoda tylko niestety tych kilku wyjątków uwiązanych do budy przez swych bezmyślnych opiekunów...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Quadowiec (3 odpowiedzi)

Dzien dobry. Czy ktos kojarzy osobe, ktora wczoraj po godzine 22 wjechala quadem na ulice Mila?...

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...

do góry