Widok

Jak poprawnie zmierzyć długość wacka?

Czytałem jak niektórzy się żalą ze maja za małe wacki bo raptem z 11cm. Może źle mierzą? Różne źródła podają np że murzyni mają po 25cm a średnia europejska to 18cm. Tylko nikt nie pisze jak poprawnie mierzyć. Czy z góry czy boku czy z dołu jak z dołu to od którego miejsca bo jak z dolu od odbytnicy to ja mam ze 35 jak z góry to 18, jak mocniej miarkę przycisnę to i 19 wyjdzie. Różnice w pomiarach mogą być znaczne w zależności od metody. Pytanie jak to się prawidłowo powinno mierzyć?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A po co mierzyć? Jaki jest każdy widzi. Od mierzenia się nie wydłuży.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie chodzi o to, żeby wydłużać tylko o to żeby znać i ew podawać prawdziwe dane.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
I takie podejście cieszy.
Proponuję zmierzyć od nasady z góry i we wzwodzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem kobietą ale postaram się tobie wyjaśnić. Poprawne jest mierzenie od nasady członka po sam czubeczek. Grubość to mierzysz obwód po prostu. Jak uważasz że masz za małego to u mnie na siłowni i mężczyźni stosują jakieś tabletki o nazwie maxorman podobno działają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja Żona nie chce sie ze mną kochać (293 odpowiedzi)

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę. Co z kobietą moją jest nie...

Grupa wsparcia dla rozwiedzionych (24 odpowiedzi)

Witam. Czy obecnie w trojmiescie działa jakas grupa wsparcia dla osob borykajacych sie z...

Biały związek (9 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...

do góry