Widok
Ja kulturalnie na wigilii a wy jeździcie po mnie jak po łysej kobyle. Nie znając jej ani mnie. Spotykała się ze mną 3 miesiące. Ale na spotkaniach opowiadała " kolega x zaprosił mnie do Turcji na tydzien. Za 3 dni lecę do Angli bo kolega Y mnie zaprosił. Słuchaj idę na 5 wesele. Nie chce mi się bo on się do mnie dobiera ale obiecałam mu... Ona miała więcej kolegów jak jest postów na tym forum mam takie wrażenie. A wiecie co jest w tym najbardziej przykre? Że sama idąc na wesele musiała się ogłaszać na czacie... bo takich miała kumpli:) Także nie róbcie ze mnie jakiegoś chama. To tak jak jechać po pijaku autem i jednocześnie pieprzyć że nienawidzisz pijaków za kólkiem. Tu było to samo słowa sobie czyny sobie. Graszka tak jest dlatego wolałem się błaźnić z innymi w tym czasie;) I nie narzekam akurat na to;) Kłapouchy nawet jeśli tak uważam to co? Jeden za złe uważa seks drugi za dobre uważa odciąć komuś łeb bo taki ma kaprys. Nie wiem co gorsze:)
ja na drugim spotkaniu wpuscilam faceta do łóżka bo mi już dym z uszu leciał z braku...sexu! i jak papugi nierązłączki 9 lat strzeliło od kiedy razem jesteśmy...jakoś nie pomyślał , że jestem puszczalska a na domiar wszystkiego wziął i sie zakochał, oczywiście z wzajemnością...po co miałam zgrywać niedostępną skoro podobał mi się a ja jako dorosła kobieta i wolna robiłam to na co miałam ochotę...
Nie byłeś w związku, ale nie byłeś także sam.
Chodzisz po klubach, uganiasz się za kobietami - nie masz czasu pomyśleć o tym co istotne.
Skup się na sobie, przeanalizuj swoje zachowania, poszukaj błędów.
Pomyśl jakie chciałbyś mieć życie, jak można takie życie osiągnąć, co trzeba zrobić...
A później zastanów się, czy wolisz trwać przy swoich zasadach i powtarzać obecny rok przed kolejne dekady, czy lepiej się zmienić i dostosować do świata w którym żyjesz.
Możesz też zmienić świat - są mniej dostępne rejony Azji, Afryki i Ameryki południowej, gdzie ludzie mają całkiem inne mniemanie o życiu.
Może tam odnajdziesz swoje szczęście.
Chodzisz po klubach, uganiasz się za kobietami - nie masz czasu pomyśleć o tym co istotne.
Skup się na sobie, przeanalizuj swoje zachowania, poszukaj błędów.
Pomyśl jakie chciałbyś mieć życie, jak można takie życie osiągnąć, co trzeba zrobić...
A później zastanów się, czy wolisz trwać przy swoich zasadach i powtarzać obecny rok przed kolejne dekady, czy lepiej się zmienić i dostosować do świata w którym żyjesz.
Możesz też zmienić świat - są mniej dostępne rejony Azji, Afryki i Ameryki południowej, gdzie ludzie mają całkiem inne mniemanie o życiu.
Może tam odnajdziesz swoje szczęście.
>Wierzysz w takie cuda, że dziewczyna która wpuszcza na drugim spotkaniu chłopaka do łóżka pości 3 miesiące?
Po pierwsze sam napisałeś, że się do Ciebie "wypięła" i do niczego nie doszło. Najwyraźniej Ci zaufała i nie proponowała przecież niczego poza wspólnym snem, żebyś biedaku nie musiał spać na twardej podłodze.
Po drugie - pisałeś o niej na początku tak, że wydawać by się mogło, że jesteś w niej zakochany, a teraz jeździsz po niej, ile wlezie. Szczęście dla niej, że nic z tego nie wyszło, bo sam chyba nie wiesz, czego tak naprawdę chcesz.
Po pierwsze sam napisałeś, że się do Ciebie "wypięła" i do niczego nie doszło. Najwyraźniej Ci zaufała i nie proponowała przecież niczego poza wspólnym snem, żebyś biedaku nie musiał spać na twardej podłodze.
Po drugie - pisałeś o niej na początku tak, że wydawać by się mogło, że jesteś w niej zakochany, a teraz jeździsz po niej, ile wlezie. Szczęście dla niej, że nic z tego nie wyszło, bo sam chyba nie wiesz, czego tak naprawdę chcesz.
Przecież wspólnego seksu w pierwszej fazie się nie planuje on wychodzi sam ,chodzi tylko o tych dwojga ludzi aby się w nim spełniły i ze sobą były.Jak spotykasz się z panna jedną i jej nie tykasz 3 miesiące a z innymi sypiasz od razu to ty taka k...a jesteś ,nie chciałabym z tobą spać ty idż chłopie się przebadaj co?
Będąc tą panna czekającą 3 miesiące też bym cię zostawiła żaden z ciebie amant rozumiesz ?Amantem byś był jak byś czekał także na nią .Dla mnie ten tekst jest wymyślony :)
Ile masz lat?
Będąc tą panna czekającą 3 miesiące też bym cię zostawiła żaden z ciebie amant rozumiesz ?Amantem byś był jak byś czekał także na nią .Dla mnie ten tekst jest wymyślony :)
Ile masz lat?