Widok

Jak postepować z babami?

Proszę o wszelkie rady. Bo już nie mam cierpliwośći;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
Napisał, że jest przed trzydziestką.
Powściągliwy, całe szczęście, że nie zawracasz już głowy tej dziewczynie, tylko życie by sobie zmarnowała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja na drugim spotkaniu wpuscilam faceta do łóżka bo mi już dym z uszu leciał z braku...sexu! i jak papugi nierązłączki 9 lat strzeliło od kiedy razem jesteśmy...jakoś nie pomyślał , że jestem puszczalska a na domiar wszystkiego wziął i sie zakochał, oczywiście z wzajemnością...po co miałam zgrywać niedostępną skoro podobał mi się a ja jako dorosła kobieta i wolna robiłam to na co miałam ochotę...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Normalnie. Postępuj z kobietami jak facet a nie jak baba.
Nie rzucaj obietnic na wiatr
Nie gadaj co ci ślina na język przyniesie
Słuchaj co do Ciebie mówi kobieta i pamiętaj o szczegółach
Naucz sie gotować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
~MałaMi, dobrze mówisz, jak zwykle zresztą:)
Ale on chyba uznaje seks za coś złego i grzesznego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kulturalnie na wigilii a wy jeździcie po mnie jak po łysej kobyle. Nie znając jej ani mnie. Spotykała się ze mną 3 miesiące. Ale na spotkaniach opowiadała " kolega x zaprosił mnie do Turcji na tydzien. Za 3 dni lecę do Angli bo kolega Y mnie zaprosił. Słuchaj idę na 5 wesele. Nie chce mi się bo on się do mnie dobiera ale obiecałam mu... Ona miała więcej kolegów jak jest postów na tym forum mam takie wrażenie. A wiecie co jest w tym najbardziej przykre? Że sama idąc na wesele musiała się ogłaszać na czacie... bo takich miała kumpli:) Także nie róbcie ze mnie jakiegoś chama. To tak jak jechać po pijaku autem i jednocześnie pieprzyć że nienawidzisz pijaków za kólkiem. Tu było to samo słowa sobie czyny sobie. Graszka tak jest dlatego wolałem się błaźnić z innymi w tym czasie;) I nie narzekam akurat na to;) Kłapouchy nawet jeśli tak uważam to co? Jeden za złe uważa seks drugi za dobre uważa odciąć komuś łeb bo taki ma kaprys. Nie wiem co gorsze:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
>Także nie róbcie ze mnie jakiegoś chama.

Nie musimy...
Wiesz, w czym Twój problem? Chyba nie zdobyłeś się na szczerą rozmowę z tą dziewczyną, a może od tego trzeba było zacząć?
>Kłapouchy nawet jeśli tak uważam to co?

To się mylisz i nie stworzysz nigdy żadnego szczęśliwego związku.

I nie wiń innych, że po Tobie jadą, skoro sam po sobie jedziesz, wyzywając się od ujów.
Inni po prostu nie zaprzeczają, z grzeczności, lub używają łagodniejszej formy:)
Nie było szczerej rozmowy ale "Może kiedyś po latach jednak szepnę nieśmiało: kiedyś tamtego lata strasznie panią kochałem. Ona przerwie w pół zdania me wyznania zabawne: i ja pana kochałam wtedy latem i dawniej";(
Widać jesteś dla niej mało ciekawy.
Popracuj na sobą i nie męcz juz tej dziewczyny swoją osobą.
Dzisiejsza młodzież przy dobrych wiatrach osiąga dojrzałość emocjonalną po trzydziestce i tyle w temacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mało ciekawy raczej nie. Bo sama mi mówiła że już nie ma siły a ja ją ciągle w nowe miejsca wyciągam. I zadowolona była ,że nie siedzę tylko na d*pie bo z resztą nie lubię;/
powściągliwy, dziwna dziewczyna, bardzo chce być popularna wśród kolegów. Może przestań szukać w klubach... I zanim zaczniesz opowiadać o miłości do dziewczyny, to się najpierw zakochaj :) nie wierzę, że można "bzykać" inne będąc zakochanym :)
Nie miała siły, a Ty ją ciągle wyciągałeś w nowe miejsca?

Cóż, mogę odpowiedzieć tylko jednym:

"Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu"

I jest jeszcze jedno powiedzonko, które może Ci pomóc w kontaktach z kobietami:

"Zagłaskany kot potrafi czasem u**********"

Choć to wszystko i tak nic nie zmieni, przy Twoim podejściu do seksu.

PS: Zrozumiałeś aluzję o ślubie i poszedłeś z nią?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziwna wiem. Ja też normalny nie jestem to swoją drogą. A teraz przestańmy już o tym gadać tylko chodźmy się napić i już..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powściągliwy, napisałeś dziś:
>Żadna baba nie będzie mi mówić kiedy i co mam skończyć.

Więc teraz na Twoje:
>przestańmy już o tym gadać tylko chodźmy się napić i już..

odpowiem: ja akurat nie mam teraz czasu opijać Twoich żalów ;))
A na co masz? W sumie alkoholu nie mogę pić ale jest jeszcze mineralka.
Na co mam czas? Od rana sprzątam, piorę, gotuję, myję okna etc., a w ramach urozmaicenia sobie pracowitego dnia, zaglądam na forum ;)
No to rozumiem. Ja nie mam tego problemu. Mam fajne współlokatorki:D
>Ja nie mam tego problemu.

Żaden problem, bo lubię to ;)

>Mam fajne współlokatorki:D

Czyli nie wszystkie "baby" są takie same jednak? ;)
Chłopaku, masz imprezową dziewczynę, dla ktorej impreza z tobą to za mało, bo najwyraźniej potrzebuje większych doznań, a ty nie dotrzymujesz jej kroku
do góry