Widok

Jak się mieszka na Chełmie?

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Witam, jestem z poza Gdańska i jestem na etapie poszukiwania mieszkania. Chciałbym poznać Wasze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nasze mieszkania ?!
WŁAMYWACZ !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
spoza
mieszkam na Chełmie od 2,5 roku i bardzo sobie cenię tą okolicę. Wszystko masz na miejscu. Sklepy, pocztę, przedszkola, szkoły, basen, fitness, siłownię. Dogodna komunikacja w każdym kierunku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podobnie jak ty mieszkam tu od 3 lat
dobra komunikacja z reszta miasta,wszędzie blisko szkoła,basen,przychodnie,sklepy,ja kupiłam mieszkanie w starszym bloku lata 90 -i jestem super zadowolona
super zadowolona? to przyznaj się jaki masz czynsz....
ja też kupiłam w starszym bloku i czynsz wynisi 460 zł. W tym prawie 180 zl miesięcznie to woda :) --> można się ograniczyć :)
Mieszkanie w wielkiej płycie nie jest takie złe. Przynajmniej nie slychac tak bąków sąsiada z dwóch pieter wyżej ;)
450 i w tym woda i gaz-4 osoby
za ten sam metraż na przymorzu w starszym 18 pietrowym bloku znajoma płaci ponad 500 plus gaz
chelm, jasien i podobne to zadupia a wychwalac je beda tylko mieszkajacy tam ludzie , ktorym zal sie przyznac, ze mieszkaja na zadupiu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
mam mozliwosc porównania bo mieszkałam na rozwinietej żabiance,przymorzu i szczerze to na chełmie jest lepiej ,nie ma tłoku pod blokiem na parkingu,wszedzie jest blisko ,
zadupie
każdy może nazwac to jak chce
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
chełm dawno przestal byc zadupiem ,o ile wogóle kiedyś nim byl.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze kiedyś z e 20 lat temu było to odległe miejsce bez dogodnej komunikacji,ale teraz nie ma różnicy między innymi osiedlami
nawet jest lepiej,bo nie panuje tu taki scisk jak np na przymorzu-radze sie tam wybrac w weekend i na ul np,piastowskiej spóbowac auto zaparkowac...masakra

Inne tematy z forum Chełm

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

do góry