Widok
lipa :(
oglądałam ten film marząc żeby się już skończył, końcówka - masakra - przyznaję plusa za kilka naprawdę zabawnych tekstów po których na sali kinowej rozlegał się śmiech, jedna osoba śmiała się cały film :) odradzam, aktorzy grali naprawdę poprawnie , niestety scenariusz nie do końca przemyślany
Boczarska
głównie dla niej poszedłem, godząc się na wyjście do kina z żoną. Żal mi tych aktorów, że tak nisko upadają grając w takich filmach. Film 3/10 pkt. Ze dwa razy się roześmiałem, wrażenia słabe. Co najwyżej miłe wspomnienie po widoku Boczarskiej w bieliźnie. Nawet żona zawiedziona. Nie polecam
Totalna masakra
Dawno, a może nigdy nie widziałam tak masakrycznego filmu, totalnie nie wiadomo o co chodzi!!! Tylko momentami można się pośmiać! Cały film zabawny tylko dzięki Dominice Klużniak... Aktorka gra fenomenalnie, jest rewelacyjna!!!
Szkoda czasu na to bagno...
Odradzam, lepiej wybrać inny film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szkoda czasu na to bagno...
Odradzam, lepiej wybrać inny film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
raczej nie polecam.
film taki sobie (poniżej oczekiwań)lepiej go w domu przy pivku z braku laku- jak już naprawdę nie będziecie wiedzieć co ze sobą zrobić...
do kina na to - to strata czasu i kasy
, chociaż było kilka śmiesznych scen i dialogów. porównując do innych filmów tego reżysera to klapa !!!
co do gry aktorów bez zastrzeżeń- z wyjątkiem nie samego kunsztu aktorskiego, ale samej roli pana Kota jak się okazuje pod koniec istotnej(ostatnio coraz gorzej z doborem ról-To moje osobiste zdanie).czasami wracam do filmów- ale na ten więcej się nie zdecyduję...tak jak ktoś wcześniej napisał przekombinowane-potwierdzam !
do kina na to - to strata czasu i kasy
, chociaż było kilka śmiesznych scen i dialogów. porównując do innych filmów tego reżysera to klapa !!!
co do gry aktorów bez zastrzeżeń- z wyjątkiem nie samego kunsztu aktorskiego, ale samej roli pana Kota jak się okazuje pod koniec istotnej(ostatnio coraz gorzej z doborem ról-To moje osobiste zdanie).czasami wracam do filmów- ale na ten więcej się nie zdecyduję...tak jak ktoś wcześniej napisał przekombinowane-potwierdzam !
REWELACJA:D
nie wiem skąd tak krytyczne opinie, ale film się wyjątkowo podobał i to nie tylko mi, bo całe kino się śmiało do łez. Widać niektórym brakuje odrobiny dystansu do siebie:) co nie pozwala wczuć się w klimat. Tak czy tak, dawno nie widziałam tak dobrej komedii polskiej, film dobrze zrobiony, śmieszny, suuuper - jest relaks:)!