Widok

Jak to jest

że kierowca autobusu linii 118 musi od godz. 4:56 do 23:00 grzać silnik na przystanku końcowym pod moim oknem, zamiast zjechać 250 metrów na pętlę, przy której nikt nie mieszka?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przepisy mu nie straszne

Odpala i grzeje nie za swoje. Wbijaj z dowodami do pracodawcy.

Tam nie ma pętli tylko zawraca na parkingu którego nie może blokować. Tam też są bloki i mieszkają ludzie. Zaraz będą tramwaje i 118 będzie jeździł tylko do pętli autobusowo tramwajowej Ujeścisko bez zajazdu na Jeleniogórska. :)

A ty nie masz co robić tylko nasluchujesz autobusów cały dzien

Na 148 też narzekają mieszkańcy, że autobusy mają włączony silnik na postoju na przystanku Żabianka SKM. Dlatego ja jeżdżąc na 148 mam cały czas wyłączone ogrzewanie + otwarte drzwi na końcowym. Zimno leci do środka?, trudno. Aby było ciepło musi być włączony silnik, bo wtedy jest obieg gorącego chłodziwa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

sama ekolonia spalin pod domami.. jest art.karny na takie zachowania kierowcow.zakaz włączonego silnika na postoju w mieście powyżej 1min. Policja St.Miejska ma obowiązek ukarać kierowców za to.. do 500zl ..ale każdy to ma w zadku

Skończ już z tą zdartą płytą ! Robi się nudno !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak?

To co ten autobus nigdzie nie jeździe tylko od godzin wczesno porannych do nocnych stoi pod twoim oknem i ma włączony silnik?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na lawendowym 5 lat temu kupiłam 40 m za 120k ehehhe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Koniecznie złóż skargę

albo zawiadom policję. To łamanie przepisów i zatruwanie nas .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ty to co

Mieszkasz w kartonie czy spisz z otwartym oknem?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

120k? Chętnie kupię za taką kwotę... Ale takich nie było nawet z 10 lat temu...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jak to jest ze kupiłaś klite za 120k na 30lat pod pętla tramwajowa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

No wlasnie tak to jest żeby tacy jak ty mogli sobie ponarzekać bo ostatnio to jest bardzo popularne wśród ludzi . Wszystko im przeszkadza
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam prywatne auto z webasto

Tez pod domem je trzymam i webasto co rano używam. Czasem puści dymka , czuć diesla. Serwis mówi że to normalne. Serwisuje webasto jak auto . Webasto u mnie ma 5kw w autobusie będzie tak jak w ciężarowym 35-40 kW więc taka jest kolej rzeczy . Przy takim mrozie nie otwieraj okna
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

Wyjdź i porozmawiaj z kierowcą, trochę to potrwa ale jak będą mogli to się przestawią. Daj znać o efekcie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Chcesz mieć ciepło to musi chodzić. Ciepło i prąd do nagrzewnic z powietrza się nie bierze. Proponuję przeprowadzić się do modnych obecnie mikro apartamentów na nowym prestiżowym osiedlu "zajezdnia". Tam od 3ciej rano masz ponad 200 aut startujących by poruszać miasto ;)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kierowca autobusu tyle nie pracuje! 250 metrów dalej też mieszkają ludzie a najbliższa pętla znajduje się na Ujeścisku. Zawsze można zakazać wjazdu autobusu na osiedle i najbliższy przystanek będzie na Warszawskiej.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry