Widok

Jak w 76?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
proszę o info jak jest w 76 z obsługą dzieci na basenie -zerówka lub i klasa. czy dzieciaki dają sobie radę i jaka jest opieka na basenie (jak z dziećmi słabo pływającymi?)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej szkoła 44 bardzo dobre towarzystwo a przede wszystkim rodzina mieszkająca w budynku szkoły Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rodzina mieszkająca w szkole? Od ponad 30 lat ta sama? Czy się zmieniła?

Dzieci na basenie dają sobie radę. Nie ma zmuszania do pływania jeśli któreś się boi ale z czasem nauczyciel i ratownik potrafią zachęcić/zmotywować...
Po basenie dobrze jeśli jakiś rodzic jest do przypilnowania towarzystwa - bo maluchy potrafią zajmować się gadaniem itp. zamiast przebieraniem... Panie woźne też do nich zaglądają. Kilka razy widziałam jak Panie woźne i Panie ze świetlicy pilnowały aby dziewczynki miały wysuszone włosy - nawet cofały "mokre głowy" np. ze świetlicy.

Aktualnie zerówka ma basen na ostatnich zajęciach. Albo rodzice odbierają dzieci z basenu albo dzieci są odprowadzane do świetlicy.

Do pływania dzieci dostają rękawki, makarony i deski.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Przymorze Małe

gdzie chodzicie do stomatologa? (14 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

do góry