Widok
To wcale nie jest takie proste, poszlam do operatora, numer został zablokowany, cały tydziń spokój a po tygodniu znowu to samo no i co dalej,... zmienić numer telefonu? Ja nigdy przedtem nie dzwonilam na ten numer 73666, więc nie można powiedzieć, że jestem sobie winna, po prostu ktoś sprzedaje numery telefonów a oszust je kupuje, bo jak inaczej można wytłumaczyć ten proceder. Tyle ludzi walczy z tym numerem, dlaczego nie ma kary na takich wyłudzaczy pieniędzy.
najciekawsze jest to ze od jakiegos czasu - przynajmniej od 2 lat - przychodzace sms z wymienionych w temacie numerow oraz innych "promocyjnych" sa platne...nie dosc ze abonamenty wysokie to jeszcze kazdy operator powinien chociaz sam z siebie blokowac takie numery marketingowe
koko koko tusk idioto
ceny leca w c**j wysoko
wszyscy razem zastrajkujmy
wachy nie kupujmy
ceny leca w c**j wysoko
wszyscy razem zastrajkujmy
wachy nie kupujmy
Chryste! Jak to? Ja też ciągle dostaję takie esmsy, ale nic za to nie płacę-no chyba że sama im wyślę.A sms o treści: KOMORNIK, SĄD, KRATY. Bardzo mi przykro tarot jest brutalny.Wielkie problemy u wielki płacz! Ostrzegam cię po raz ostatni,w 2 dni wielki wstyd i łzy jak mnie teraz nie posłuchasz. Strach i płacz przez urzędowe pismo z groźbą i wielki błąd. I inne tego typu smsmy ciągle mi przysyłają
Ponadto
Użytkownik
po skorzystaniu z Usługi
wyraża zgodę na otrzymywanie za pomocą
wiadomości SMS informacji o wydarzeniach związanych bezpośrednio z
Usługą
tj. dot. w
szczególności nowych wróżb przygotowanych dla Użytk
ownika, ale także nowości czy
pormocji. Otrzymywanie tych informacji można zablokować wysyłając SMSa o treści:
STOP na dowolny numer dostępowy wskazany w
§
1 ust. 3
Użytkownik
po skorzystaniu z Usługi
wyraża zgodę na otrzymywanie za pomocą
wiadomości SMS informacji o wydarzeniach związanych bezpośrednio z
Usługą
tj. dot. w
szczególności nowych wróżb przygotowanych dla Użytk
ownika, ale także nowości czy
pormocji. Otrzymywanie tych informacji można zablokować wysyłając SMSa o treści:
STOP na dowolny numer dostępowy wskazany w
§
1 ust. 3
Jakiś rok temu zmieniłem telefon, i miałem spokój,ale nie trwał długo . Jeżeli wyślesz sms o treści START na 8002 to twoje środki są ważne na rok, i chwała im za to (czytaj Orange). Ale by nie było kolorowo to operator dość często do mnie wydzwania i proponuje różne promocje (czytaj przejdź na abonament lub się zobowiąż do doładowań w zamian za.... itp). Po jednej z takich dość burzliwych rozmów zacząłem dostawać sms od 72023 od wróżki (dziwny zbieg w czasie) . Czyżby operatorzy karali krnąbrnych klientów reklamami, ... jak nie chcesz to masz ty taki owaki....... rrrrr Wiwat nowy standard w telefonii
Ja napisałem do tej firmy czyli LOCON maila z prośbą o wyłączenie i wyłączyli odpisując też na maila:
Szanowni Państwo,
Uprzejmie dziękujemy za zgłoszenie (identyfikator zgłoszenia: 97595).
W odpowiedzi na Państwa zgłoszenie informuję, że podany numer telefonu został usunięty z naszej Bazy Danych.
Ze swojej strony zapewniamy, iż dokładamy wszelkich starań, aby nasz serwis działał niezawodnie, a każde zgłoszenie i uwagi traktujemy indywidualnie. Zadowolenie klienta jest dla nas najwyższym priorytetem.
Z pozdrowieniami,
Sandra Pelc,
Biuro Obsługi Klienta
--
Locon Sp. z o.o.
Tama Pomorzańska 1
70-030 Szczecin
http://www.locon.pl/
Szanowni Państwo,
Uprzejmie dziękujemy za zgłoszenie (identyfikator zgłoszenia: 97595).
W odpowiedzi na Państwa zgłoszenie informuję, że podany numer telefonu został usunięty z naszej Bazy Danych.
Ze swojej strony zapewniamy, iż dokładamy wszelkich starań, aby nasz serwis działał niezawodnie, a każde zgłoszenie i uwagi traktujemy indywidualnie. Zadowolenie klienta jest dla nas najwyższym priorytetem.
Z pozdrowieniami,
Sandra Pelc,
Biuro Obsługi Klienta
--
Locon Sp. z o.o.
Tama Pomorzańska 1
70-030 Szczecin
http://www.locon.pl/