Widok

Jak zablokować nr od wróżek? - 73666 oraz 73099, 71099 oraz 7339 72203 i 7257

Zwariuję ile dziennie z tych nr można dostawać esy?????????????????????????????????????????

Proszę o pomoc
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 9
ja nie pisałem żadnego SMSa, nigdzie nie wysyłałem, nigdzie się nie zapisywałem, a smsy zacząłem kilka dni temu otrzymywać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zacząłem dostawać be zapisania się.

znalazłem regulamin:
https://www.play.pl/resources/pdf/Magiczne_wrozby.pdf

jest tam mn.

Organizator dołoży należytych starań dla zapewnienia szybkiego i nieograniczonego
dostępu do Usługi. Organ
izator zastrzega jednak, że nie można wykluczyć wystąpienia
problemów z uzyskaniem dostępu do Usługi, wynikłych wskutek siły wyższej lub innych
podobnych nieoczekiwanych okoliczności, którym Organizator nie mógł zapobiec przy
dochowaniu należytej starannoś
ci. Reklamacje związane ze świadczeniem Usługi wraz ze
szczegółowym opisem, należy zgłaszać do Organizator na adres Locon Sp. z o.o., Ul.
Tama
Pomorzańska 1
70
-
030 Szczecin
z dopiskiem na kopercie Ezoteryka SMS
lub pocztą
elektroniczną na adres reklamacj
e@magicznewrozby.pl lub pod numerem telefonu +48 91
431 89 83
(numer stacjonarny w strefie szczecińskiej, dostępny w dni robocze od
poniedziałku do piątku w godzinach 8:30
-
16:30)
.

zadzwoniłem, obiecali że przestaną wysyłać.
Witam; Numer 8091 działa nawet w play.
Właśnie wysłałem pod wyżej wymieniony nr; 8091 SMS o treści KONIEC
I otrzymałem odp;Twoja rezygnacja została przyjęta .Proszę nie odpowiadać na tego SMS.
WYSŁAŁAM STOP NA 73099 i otrzymałam informację,że zablokują w ciągu 24h oby!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
kurde zżera kase z konta jak za wróżb właśnie straciłam 60 zł bo mam tych numerów od licha ciągle wysyłam żeby stop nie wysyłam o wróżby to przychodzą z innych i końca tego złodziejstwa nie widać ,teraz dobiłam konto na nowy miesiąc a tu esek ,że nie mam kasy na końcie sprawdzam i fakt puste chyba zabrało za to co złodzieje przysyłają jak masz puste to wchodzą a jak doładujesz to zaraz znika to nie pierwszy raz ,teraz doładowałam ponownie bo nie mogłam dzwonić i mówicie wyślij eski ze słowem stop..no i mam znów stop puste konto znów kurde dobijam co miesiąc za 35 zł abonament a teraz dwa razy doładowałam po 40 i znów nie mam środków na wznowienie usługi...chyba mnie trafi szlak zaraz...nie ma sposobu na tych złodziei...
Ja się nie zapisywałam na żadne wróże, a ciągle mi to przychodzi. Wpisałam STOP - niby zablokowane, ale ten sms kosztował mnie nie 3 zł, a 30 zł :( brrrrr. I co teraz? Jakaś reklamacja? do kogo????
Dziękuję też mnie nękali tymi wróżbami i dzisiaj wysłałam pod podany numer SMSa i się skończy nękanie
Bzdura - sms (bez znaczenia, jakiej treści) uznawany jest przez te france jako zgoda. Tak właśnie się wmiksowałam w to ścierwo - napisałam N I E !!! Zachowałam go i zamierzam zgłosić w prokuraturze NĘKANIE. Dotyczy 73020 i 73099
zablokowane
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale ty kurka m**ry jesteś
Tez mam taki kłopot, znalazłam w ich regulaminie, co należy zrobić.
Podać nr tel ,na który przychodzą smsy tel......... wraz z informacją o rezygnacji.
Jest też drugi adres mailowy reklamacje@teleaudio.pl
Również podać nr telefonu , na który przychodzą smsy z informacją o rezygnacji.
Powodzenia, mam nadzieję, że się uda.
nie życze sobie takich sms
74112 715071też sobie nie zycze takich sms
prosze zablokowac nr 71099
No ja mam tak od jakiegoś tygodnia teraz dostaje taki spam...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja,nie dzwoniłam nigdy do wróżek,a cały czas przychodzą esemesy,to na daje firma,z Plusa i mają, z tego zyski.Ja idę do Prokuratury,za nękanie i straszenie BUC Maciuś i on mnie cały czas straszy,będzie miał po zamiatane wyleci,z tej telewizji,z prędkością światła.
NIE WYSYLAJCIE SMS - LOL - Przeciez kazdy kto pisze zeby wyslac sms, lub ze dziala (dziekuje) to naciagacz. Ludzie jestescie naiwni! TYLKO OPERATOR !!!
Nie działa dalej przychodzą z orange
Ja tez dostaje dzienne po 11 Sms-ow od jakiejs Arminy kaze mi odzwaniac pod nr 708477094 baba NAMOLNA,Estera 7130,72998,91929 odpowiedz na 73004,7339,74747,podpisane WM;71099,73700 Maciej, tani numer*7208080,7130@mediamessaging.opl.pl i poprostu je kasuje nie czytajac a i tak dostaje - moze jak bedziemy podawac je wszyscy -babiny chca dorobic wiec zebraja - to same skoncza?Blokowanie nic nie daje,trzeba byloby zmienic numer.
Wejdź na stronę http://bramkisms.info/wykaz-numerow-sms?number=73666
Tam wyszukaj w wyszukiwarce numeru. Uzyskasz informację jaki podmiot obsługuje ten numer. Wyszukaj jego stronę i napisz. Są też podmioty, które od razu oferują możliwość blokowania Twojego numeru. Wystarczy go wpisać, kliknąć, ewentualnie podać numer pin i załatwione.

Też to miałem.
Pozdrawiam.

Inne tematy z forum Inne

alimenty (15 odpowiedzi)

Hej. Mój były mąż płaci mi bardzo niskie alimenty, nieadekwatne do jego wypłaty. Brakuje mi...

Jakie spawarki używacie? Co wybrać do poprawienia blach w samochodzie? (13 odpowiedzi)

Do wymiany mam 1 błotnik po stluczce i 2-3 poprawki na pasie przednim i tylnym. Ogólnie chciałbym...

CDN Hosting (6 odpowiedzi)

Czy ktoś z was korzystał z tego rodzaju hostingu? Jakie są główne korzyści płynące z użycia CDN...

do góry