Widok
Ja zacząłem dostawać be zapisania się.
znalazłem regulamin:
https://www.play.pl/resources/pdf/Magiczne_wrozby.pdf
jest tam mn.
Organizator dołoży należytych starań dla zapewnienia szybkiego i nieograniczonego
dostępu do Usługi. Organ
izator zastrzega jednak, że nie można wykluczyć wystąpienia
problemów z uzyskaniem dostępu do Usługi, wynikłych wskutek siły wyższej lub innych
podobnych nieoczekiwanych okoliczności, którym Organizator nie mógł zapobiec przy
dochowaniu należytej starannoś
ci. Reklamacje związane ze świadczeniem Usługi wraz ze
szczegółowym opisem, należy zgłaszać do Organizator na adres Locon Sp. z o.o., Ul.
Tama
Pomorzańska 1
70
-
030 Szczecin
z dopiskiem na kopercie Ezoteryka SMS
lub pocztą
elektroniczną na adres reklamacj
e@magicznewrozby.pl lub pod numerem telefonu +48 91
431 89 83
(numer stacjonarny w strefie szczecińskiej, dostępny w dni robocze od
poniedziałku do piątku w godzinach 8:30
-
16:30)
.
zadzwoniłem, obiecali że przestaną wysyłać.
znalazłem regulamin:
https://www.play.pl/resources/pdf/Magiczne_wrozby.pdf
jest tam mn.
Organizator dołoży należytych starań dla zapewnienia szybkiego i nieograniczonego
dostępu do Usługi. Organ
izator zastrzega jednak, że nie można wykluczyć wystąpienia
problemów z uzyskaniem dostępu do Usługi, wynikłych wskutek siły wyższej lub innych
podobnych nieoczekiwanych okoliczności, którym Organizator nie mógł zapobiec przy
dochowaniu należytej starannoś
ci. Reklamacje związane ze świadczeniem Usługi wraz ze
szczegółowym opisem, należy zgłaszać do Organizator na adres Locon Sp. z o.o., Ul.
Tama
Pomorzańska 1
70
-
030 Szczecin
z dopiskiem na kopercie Ezoteryka SMS
lub pocztą
elektroniczną na adres reklamacj
e@magicznewrozby.pl lub pod numerem telefonu +48 91
431 89 83
(numer stacjonarny w strefie szczecińskiej, dostępny w dni robocze od
poniedziałku do piątku w godzinach 8:30
-
16:30)
.
zadzwoniłem, obiecali że przestaną wysyłać.
kurde zżera kase z konta jak za wróżb właśnie straciłam 60 zł bo mam tych numerów od licha ciągle wysyłam żeby stop nie wysyłam o wróżby to przychodzą z innych i końca tego złodziejstwa nie widać ,teraz dobiłam konto na nowy miesiąc a tu esek ,że nie mam kasy na końcie sprawdzam i fakt puste chyba zabrało za to co złodzieje przysyłają jak masz puste to wchodzą a jak doładujesz to zaraz znika to nie pierwszy raz ,teraz doładowałam ponownie bo nie mogłam dzwonić i mówicie wyślij eski ze słowem stop..no i mam znów stop puste konto znów kurde dobijam co miesiąc za 35 zł abonament a teraz dwa razy doładowałam po 40 i znów nie mam środków na wznowienie usługi...chyba mnie trafi szlak zaraz...nie ma sposobu na tych złodziei...
Tez mam taki kłopot, znalazłam w ich regulaminie, co należy zrobić.
Podać nr tel ,na który przychodzą smsy tel......... wraz z informacją o rezygnacji.
Jest też drugi adres mailowy reklamacje@teleaudio.pl
Również podać nr telefonu , na który przychodzą smsy z informacją o rezygnacji.
Powodzenia, mam nadzieję, że się uda.
Podać nr tel ,na który przychodzą smsy tel......... wraz z informacją o rezygnacji.
Jest też drugi adres mailowy reklamacje@teleaudio.pl
Również podać nr telefonu , na który przychodzą smsy z informacją o rezygnacji.
Powodzenia, mam nadzieję, że się uda.
Ja tez dostaje dzienne po 11 Sms-ow od jakiejs Arminy kaze mi odzwaniac pod nr 708477094 baba NAMOLNA,Estera 7130,72998,91929 odpowiedz na 73004,7339,74747,podpisane WM;71099,73700 Maciej, tani numer*7208080,7130@mediamessaging.opl.pl i poprostu je kasuje nie czytajac a i tak dostaje - moze jak bedziemy podawac je wszyscy -babiny chca dorobic wiec zebraja - to same skoncza?Blokowanie nic nie daje,trzeba byloby zmienic numer.
Wejdź na stronę http://bramkisms.info/wykaz-numerow-sms?number=73666
Tam wyszukaj w wyszukiwarce numeru. Uzyskasz informację jaki podmiot obsługuje ten numer. Wyszukaj jego stronę i napisz. Są też podmioty, które od razu oferują możliwość blokowania Twojego numeru. Wystarczy go wpisać, kliknąć, ewentualnie podać numer pin i załatwione.
Też to miałem.
Pozdrawiam.
Tam wyszukaj w wyszukiwarce numeru. Uzyskasz informację jaki podmiot obsługuje ten numer. Wyszukaj jego stronę i napisz. Są też podmioty, które od razu oferują możliwość blokowania Twojego numeru. Wystarczy go wpisać, kliknąć, ewentualnie podać numer pin i załatwione.
Też to miałem.
Pozdrawiam.