Widok

Jak zablokować nr od wróżek? - 73666 oraz 73099, 71099 oraz 7339 72203 i 7257

Zwariuję ile dziennie z tych nr można dostawać esy?????????????????????????????????????????

Proszę o pomoc
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 9
przysyłaja mi 5 miesiac,ja nie odpowiadam...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
prosze o zablokowanie numeru przychodzacego na muj numer 730037436 numer przychodzacy to74305 nie zycze sobie tych wrozb i nie chce miec tego na swoim telefonie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
żadnego SMS-a nie trzeba wysyłać, wystarczy zadzwonić i poprosić o wykasowaniu numeru z bazy danych. Nie zapomnij zapytać kto przyjął zgłoszenie!
adres firmy:
Biuro w Szczecinie
Dział Produkcji
e-mail: biuro@locon.pl
Ul. Tama Pomorzańska 1
70-030 Szczecin
tel.: +48 91 431 89 80
GPS: 53.4067, 14.5367
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.uke.gov.pl/tablice/NumerUpo-list.do?execution=e1s1
Tu jest spis wszystkich numerów do wróżek.
Przy operatorze, który aktualnie używa numeru jest data w kolumnie termin rozpoczęcia. Namierzasza na necie i składasz reklamację, mailem lub telefonicznie. Panie są bardzo, bardzo miłe....
działa też na 72122
DZIĘKUJĘ
SUPER
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
działa
DZIĘKUJĘ
A jak ja mam w Plusie numer to gdzie wysłac
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9
Porada u najlepszego Wroza w kraju za 2 zl ! Bez pytan i podpowiedzi!Podaj mi TYLKO IMIE osoby o ktorej myslisz napisz co bylo co jest co bedzie odp(imie) na 72662 Od 73938.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dzięki wielkie dziala:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja juz dzwonilam do operatora play kilkanascie razy zawsze mi obiecuja ze zablokuja a dalej przychodza sms-y ze zdwojona sila na domiar tegi mms za kory sciagaja 25 zl dzwonilam moze 100 raz ale w koncu powiedzual pane ze nie mozna tego zablokowac jestem bezsilna doradzcie mi co mam zrobic
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
u mnie nie przychodzi jeszcze wiecej i na domiar mms platny kazdy 25 zl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Raz złożyć rezygnację z usługi, jeśli nie pomoże, złożyć rezygnację z operatora. Też skutkuje.
Ja tez dostaje codzienne smsy od wróżek ale je kasuje i się smieje z tych ludzi co wysylaja to stolec Lepiej by się zabrali do normalnej roboty i zapiedalali normalnie jak większość osob pracujących Mysla ze znajda naiwne osoby Widac nie maja co robic zachciało im się smsy wysylac haha Ciekawe kiedy im się znudzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mam tel w plusie jak zablokować numery od wróżek 7357 73030 73666 7336 73099 73305 71750 7353 73611 73705 proszę pomóc w ciągu 5 godzin przysłano mi 30 esemesów .okropieństwo
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przecież im o to właśnie chodzi! Wysyłasz sms-a i płacisz!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie w Plusie nie działa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zmień operatora. działa
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mądre. A swoja drogą co robią hakerzy? Przecież to dla nich nic trudnego więc dlaczego nie pomogą prostym ludziom skoro tak wiele jest wpisów o tym nadużyciu. Ktoś wykrada nasze numery i zadręcza nas bezsensownymi informacjami które nijak się mają do naszego życia, pracy i kariery. Hakerzy obudźcie się!!! Życzę WAM POWODZENIA I CZEKAM NA WASZ ODZEW> BO JUŻ NIKT NAM W TYM NIE POMOŻE>
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
W Rozbita Alan nie zyje a nadal wysyłają jego smsy. Oszustwo bo jak może odpisać ktoś kto dawno umarł i chorował od kilkunastu miesięcy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chętnie bym tak zrobił, gdybym nie miał innych problemów. Jak tylko je rozwiążę za kilka miesięcy i dostanę jeszcze jakąś bzdurę, to poczęstuję ich cywilnym.

Inne tematy z forum Inne

CDN Hosting (6 odpowiedzi)

Czy ktoś z was korzystał z tego rodzaju hostingu? Jakie są główne korzyści płynące z użycia CDN...

Subway Princess Runner Mod APK (4 odpowiedzi)

Możesz pobrać darmową wersję gry biegacza księżniczki metra, a następnie pobrać jej modową...

alimenty (15 odpowiedzi)

Hej. Mój były mąż płaci mi bardzo niskie alimenty, nieadekwatne do jego wypłaty. Brakuje mi...

do góry