Widok

Jak zablokować nr od wróżek? - 73666 oraz 73099, 71099 oraz 7339 72203 i 7257

Zwariuję ile dziennie z tych nr można dostawać esy?????????????????????????????????????????

Proszę o pomoc
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja się nigdy nie zgadzałem na taki regulamin. Nigdy też nie zgadzam się na wykorzystywanie danych w celach marketingowych zwłaszcza przez podmioty trzecie. Mimo to mój numer wyciekł najprawdopodobniej od jakiegoś pożyczkodawcy pozabankowego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super, dzięki.

Zadzwoniłem i choć musiałem się dopytać czy dobrze się dodzwoniłem, ponieważ Pani nie raczyła się przedstawić na wstępie, to sama rozmowa przebiegła miło, kulturalnie i poskutkowała - wróżka już nie śmieci. Niemniej, żeby poznać źródło i podstawę przekazania mojego numeru musiałem wystosować mejla i czekam właśnie na odpowiedź.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Raz popłynąłem i zacząłem odpisywać by upewnić się czy mam do czynienia z człowiekiem - na tej podstawie mogę stwierdzić, że smsy generuje bardzo durny program, a człowiek tam jedynie sprząta, więc niech sprząta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
I dopiero w takich okolicznościach zacząłeś wątpić we wróżby?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
h... prawda jeszcze bd zaczeli wys tuz po napisaniu stop na nr ten co przychodza wiad . z zabawy horror sie zrobil zadrecza sms sk...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Działa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
proszę o zablokowanie SMS z powyższych numerów przychodzących na moją komórkę, po numer 607 946 311
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
wyslalam stop ,odpowiedz była,ze mój numer zostanie zablokowany na te sms-yw ciągu 24 h
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja mam tel z orange i wysłałam STOP na 73099 i zadziałało. Dostałam smsa, że mój nr tel będzie zablokowany w ich systemie egzoterycznym :)))))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mam tak na własne życzenie, gdy postanowiłam poprosić Zefira o oczyszczenie.Oczyścił mi konto z 30 zł w sekundę po wysłaniu sms.Od lipca 2013 r dostałam ponad 1000 sms.Teraz głównie są to zapowiedzi nieszczęścia.Nie zadziałala żadna metoda.Telefon mam w Plusie.Zmieniły się po prostu numery telefonów.Uznałam, że należy rozpatrywać to w kategoriach "dopustu Bożego" za moją naiwność>Przyjęłam taką metodę,że usuwam treść sms a samego smsa nie czytam.Czasami wprawdzie przez roztargnienie odczytuję treść,ale nie odbieram tego już osobiście jako kierowanego do MNIE.Obśmiewam to i nie przywiązuję do tych treści żadnego znaczenia.Przestałam się złościć, bo sama to przecież sprowokowałam.Pozdrawiam wszystkich
nie wiem jak zablokować wróżek malam na koncie prawie 22zl a teras mam 18gr mam nur plusa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do pewnego czasu mnie to bawiło bo te sms były w treści komuś na tobie zależy, ktoś o tobie myśli, ale teraz jest coraz gorzej a szczególnie z nr 75500 tam ktoś jest bezwzględny bez cienia empatii przecież ona nie wie kto jest posiadaczem tego telefonu może być dziecko a może być 80 letnia osoba i pisać takie tekst u mnie ten nr ma ciocia starsza osoba więc ich nie czyta. Ja pod koniec sierpnia w sobotę przeglądając te sms zobaczyłam ze 14.O8 został wysłany sms na bardzo smutny dzień 15.08 widzę łzy ......... a że nikt nie odpisał to został powtórzony na 16-tego tej samej treści. Gdy odpisałam ze nie życzymy sobie takich smsów to znów przysłano sms jaką to dobrą nowiną ona dysponuje tko należy podać datę urodzenia żeby ona miała pewność ze to jest właściwa osoba dla której ta dobra passa należy. Śmieszne to ale prawdziwe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Aby wycofać się z korzystania z Serwisu, w tym z prenumeraty należy wysłać bezpłatną wiadomość SMS o treści KONIEC na bezpłatny numer 8091. Możliwość korzystania z Serwisu zostanie wyłączona w przeciągu 48 godzin. Wysłanie wiadomości spowoduje zablokowania Użytkownikowi możliwości korzystania z Serwisu do momentu ponownego przystąpienia przez Użytkownika do korzystania z Serwisu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
kcial zablokowac wruzki esemesy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
73099
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nikt nie kradnie numerów.Osoby zatrudnione u operatora je podają za opłatą. Pamiętajcie ż każdy sms wysłany daje operatorowi zyski.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prsze o blokadę na wróżki stop!j
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę o zablokowanie wszystkich nr. od wróżek które do mnie przychodzą. Mam dość płacenia po ponad 200zł miesięcznie.
Jak zablokowac to w orange prosze o pomoc
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę o zablokowanie nr od wszystkich wróżek przychodzących na mój telefon 505-856-808.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Inne

Jakie spawarki używacie? Co wybrać do poprawienia blach w samochodzie? (13 odpowiedzi)

Do wymiany mam 1 błotnik po stluczce i 2-3 poprawki na pasie przednim i tylnym. Ogólnie chciałbym...

Subway Princess Runner Mod APK (4 odpowiedzi)

Możesz pobrać darmową wersję gry biegacza księżniczki metra, a następnie pobrać jej modową...

Adwokat rozwód - kogo polecacie? (4 odpowiedzi)

Poszukuję adwokata do sprawy rozwodowej. Bardzo się boję męża. Czy ktoś może mi kogoś polecić?

do góry