Widok
Super, dzięki.
Zadzwoniłem i choć musiałem się dopytać czy dobrze się dodzwoniłem, ponieważ Pani nie raczyła się przedstawić na wstępie, to sama rozmowa przebiegła miło, kulturalnie i poskutkowała - wróżka już nie śmieci. Niemniej, żeby poznać źródło i podstawę przekazania mojego numeru musiałem wystosować mejla i czekam właśnie na odpowiedź.
Pozdrawiam
Zadzwoniłem i choć musiałem się dopytać czy dobrze się dodzwoniłem, ponieważ Pani nie raczyła się przedstawić na wstępie, to sama rozmowa przebiegła miło, kulturalnie i poskutkowała - wróżka już nie śmieci. Niemniej, żeby poznać źródło i podstawę przekazania mojego numeru musiałem wystosować mejla i czekam właśnie na odpowiedź.
Pozdrawiam
Mam tak na własne życzenie, gdy postanowiłam poprosić Zefira o oczyszczenie.Oczyścił mi konto z 30 zł w sekundę po wysłaniu sms.Od lipca 2013 r dostałam ponad 1000 sms.Teraz głównie są to zapowiedzi nieszczęścia.Nie zadziałala żadna metoda.Telefon mam w Plusie.Zmieniły się po prostu numery telefonów.Uznałam, że należy rozpatrywać to w kategoriach "dopustu Bożego" za moją naiwność>Przyjęłam taką metodę,że usuwam treść sms a samego smsa nie czytam.Czasami wprawdzie przez roztargnienie odczytuję treść,ale nie odbieram tego już osobiście jako kierowanego do MNIE.Obśmiewam to i nie przywiązuję do tych treści żadnego znaczenia.Przestałam się złościć, bo sama to przecież sprowokowałam.Pozdrawiam wszystkich
Do pewnego czasu mnie to bawiło bo te sms były w treści komuś na tobie zależy, ktoś o tobie myśli, ale teraz jest coraz gorzej a szczególnie z nr 75500 tam ktoś jest bezwzględny bez cienia empatii przecież ona nie wie kto jest posiadaczem tego telefonu może być dziecko a może być 80 letnia osoba i pisać takie tekst u mnie ten nr ma ciocia starsza osoba więc ich nie czyta. Ja pod koniec sierpnia w sobotę przeglądając te sms zobaczyłam ze 14.O8 został wysłany sms na bardzo smutny dzień 15.08 widzę łzy ......... a że nikt nie odpisał to został powtórzony na 16-tego tej samej treści. Gdy odpisałam ze nie życzymy sobie takich smsów to znów przysłano sms jaką to dobrą nowiną ona dysponuje tko należy podać datę urodzenia żeby ona miała pewność ze to jest właściwa osoba dla której ta dobra passa należy. Śmieszne to ale prawdziwe.
Aby wycofać się z korzystania z Serwisu, w tym z prenumeraty należy wysłać bezpłatną wiadomość SMS o treści KONIEC na bezpłatny numer 8091. Możliwość korzystania z Serwisu zostanie wyłączona w przeciągu 48 godzin. Wysłanie wiadomości spowoduje zablokowania Użytkownikowi możliwości korzystania z Serwisu do momentu ponownego przystąpienia przez Użytkownika do korzystania z Serwisu.