Widok

Jak zablokować nr od wróżek? - 73666 oraz 73099, 71099 oraz 7339 72203 i 7257

Zwariuję ile dziennie z tych nr można dostawać esy?????????????????????????????????????????

Proszę o pomoc
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 9
CZYTAĆ I UWAŻAĆ DZWONIMY DO OPERATORA SWEGO TELEFONU JAKI MAMY PODAJEMY MU NR SMS CO NEKA NAS TE WROZKI ITD sa tak zwane blokady mms MT i sms MT mnie nekał numer 72047 podałem to konsultantowi on zblokował mi ten smsy i mam spokoj uslsuga od blokady takich uslsug moze trwac 48h uzbrojic sie w cierpliwość i potem cieszyć się wolnością od wrozek i głupich smsów;) działa potwierdzam w 200% ps. nie odblokowywać przez żadne sms premiun lub bramki w necie bo narobicie sobie wiecej szkod i bolu i aktywujecie bez waszej wiedzy nowe reklamy nękające was tylko operator waszej sieci i konsultant!!!!! nikt inny nie uwolni was od sms wrozek i innych badziewie reklamowych niechcianego spamu smsowego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam telefon w sieci T-Mobile - byłam u operatora - zastrzegłam ale i tak przychodzą sms-y szantażujące mnie abym przysyłałam im info...nie odpowiadam ale mam juz dość od bladego świtu do nocy - wysyłaja. Może KTOŚ ma inny pomysł-
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podzialalo w play dzięki numer 252
proszę podać kod na zablokowanie smsów zaczynających sie na 73666 dzięki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prosze o pomoc jak wylaczyc te przeklete wrozki dziwie sie ze plus zezwala na takie sms chyba zrezygnuje z tej sieci przez wrozki
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
prosze o zablokowanie nr do wrozek-73837,73033,92533,80570,75030,73705,7357,72707mojnumer889801887
mi tylko zeżarło 3.63 zł
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stop z wróżką itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC. Wysłałam sms (nawet 2) na bezpłatny nr 8091 i mają mi wułączyć całą tę Ezoterykę w ciągu 24h. Poczekamy / zobaczymy... W razie "w" będę im odsyłać wszelkie info na w/w nr. Niech sobie poczytaja co piszą. Pozdrawiam i wielkie dzięki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Melania ja napisałam stop na numer 73700 pobrali mi złodzieje 3,63 i kazali napisać maila na adres centrumsms@mni.pl i podać swój numer -mam sieć Orange i tak też zrobiłam ,czekam teraz na oddzew może się uspokoi -spróbuj
Masz rację to skutkuje w każdej sieci wysłałam sms o treści Koniec na numer bezpłatny 8091 i odpisali mi twoja rezygnacja została przyjęta . Prosimy nie odpowiadać na tego sms-a myślę ,że to zadziałało:) nie wzięło ani grosza) próbujcie:) to działa -dziękuje
Tak mnie też to napisali) to działa) próbujcie) a męczyły mnie te durne sms od ponad roku)) i przychodziły o nadchodzących tragediach , śmierci ,a nawet w jednym to wdową mnie już zrobili)) pozdrawiam ) nie traktujecie tych debilistycznych sms serio)
Informuje wszem i wobec numer który mnie nekał 73099 sma, na który NIGDY w życiu nie wysyłałam sms, baaaaaa moj nr służy mi jako internet tylko i wyłącznie bo taka taryfa!!!, więc bez insynuacji że mamy za swoje jak wysyłamy pod takie nr sms,(choć tresći intrygujące: raz o tresci kocha cie i dla ciebie sie rozwiedzie, odda Ci swoj cały majątek, kolejny sąd, policja, kraty, płacz, nawet po odesłaniu z czystej ciekawości 1 sms, niestety odpowiedz do niczego nie prowadząca nawet można by powiedzieć nie na temat), do rzeczy na nr 73099 wyslany sms o tresci stop odpowiedź, że w ciagu 24 H usługa zostanei zablokowana!!!!! miejmy nadzieje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W PLAY wyslalam sms na nr 252 o tresci "stop", i przyszedl sms zwrotny: blokada przychodzacyvh sms z numerow specjalnych zostala wlaczona. Wie chuba działa:) dzięki :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Należy wysłać sms na nękający nas numer o treści stop lub koniec albo maila o usunięcie z bazy danych z podaniem swojego numeru telefonu do reklamacja@najlepszewrozby.pl
Kotuniu jest taka firma (reklamacje@digitalvirga.pl) i dalej proste: prosze o wykluczenie nr tel...... lub inne regulamin(pdf) sms premium nr np.74305 i jest firma odpowiedzialna . Zdrowych i wesolych swiat. Bez sms
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kotuniu jest taka firma: reklamacje@digitalvirgo.pl i sie pisze: prosze o wykluczenie mojego nr tel..... Wesolych swiat. Bez sms.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie zawsze o coś daje . ja wystarczyło ,że wszedłem do salonu i powiedziałem o co chodzi i sami załatwili to za mnie. Tylko jest taki problem , że automatycznie jak wyślemy SMS na jakiś konkurs , to dostajemy od nowa SMS od wróżek itd.
Dzień dobry nam telefon w sieci Plus i wysłałem sms o treści KONIEC na numer 8091 , a odpowidż dostałem Twoja rezygnacja została przyjęta . Z tego co mi wiadomo to numer 8091 jest darmowy . Prawdo podobnie działa na wszystkie numery .
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 10
skierowałem do skrzynki spam przychodzące wiadomości alę giną mi plny 30 tygodniowo czy jest to związane z numerem 73099

Inne tematy z forum Inne

Adwokat rozwód - kogo polecacie? (4 odpowiedzi)

Poszukuję adwokata do sprawy rozwodowej. Bardzo się boję męża. Czy ktoś może mi kogoś polecić?

CDN Hosting (6 odpowiedzi)

Czy ktoś z was korzystał z tego rodzaju hostingu? Jakie są główne korzyści płynące z użycia CDN...

alimenty (15 odpowiedzi)

Hej. Mój były mąż płaci mi bardzo niskie alimenty, nieadekwatne do jego wypłaty. Brakuje mi...

do góry