Widok
To bzdura !!! że się pisze na takie nr. do wróżek... Napisze się na jeden czy drugi góra , a one przychodzą lawinowo z różnych nr. Ja dzwoniłam do swojego operatora i co??? Te nr. zablokowane zostały a na drugi dzień z innych nr. przychodzą sms o wróżek... Plaga i nękanie takie powinno być karane. Gdy ktoś chce skorzystać z wróżby i niech Ci wtedy odpowie i dziękuję. A nie, podle jak świnia zabrudzają nasze telefony.
Doatalam przed chwilą kolejnną wróżbę z nr 75030 napisałam esa na 8091 sTOP i odpisali mi ze rezygnacja zostala przyjęta dozgonne dzięki .Byłam nekana tymi wróżbami już od dawna jak większość i nie wiedzialam co zrobić .Oby zadziałało :* :* ciekawe czy z innymi numerami też tak będzie bo nęka mnie 5 numerów pozdrawiam :D między innymi 92533,73117,73077,
Trezba do dzialu reklamacji wyslac maila najlepiej,
konsultant zablokuje ci tylko numer ktory wpiszesz ( a ma do obskoczenia norme ilus tam spraw dziennie i wierz mi ze te normy sa wysrubowane)
ale jak wpiszesz wszystkie nekajace MUSI zablokowac wszystkie
no takie zycie, konsultantow szkoda bo musza obskoczyc 400-600 maili w ciagu 8h :/
konsultant zablokuje ci tylko numer ktory wpiszesz ( a ma do obskoczenia norme ilus tam spraw dziennie i wierz mi ze te normy sa wysrubowane)
ale jak wpiszesz wszystkie nekajace MUSI zablokowac wszystkie
no takie zycie, konsultantow szkoda bo musza obskoczyc 400-600 maili w ciagu 8h :/
ja dzwoniłam do operatora w sprawie tych wróżek.Za pierwszym razem zablokował mi,upłyneły 2 dni i takie same Sms-y z innego nr.Gdy zadzwoniłam ponownie, dostałam odpowiedź że są nr.takie na które oni też nie mają żadnego wpływu. Uważam że to ich samych w tym udział, sami czerpią korzyści i zablokują wskazany nr. a na inny wysyłają ponownie. I tak w kółko PANIE MACIEJU.
Wcale nie trzeba płacić za zablokowanie usługi.W sumie z jakiej racji, skoro nie zamawialismy danego serwisu?
Wyszukuję w internecie firmę za nie odpowiedzialną i wysyłam do nich maila,że nie wyrażam zgody na przetwarzanie
i przechowywanie przez nich moich danych osobowych,w tym nr tel. Za każdym razem się udaje.
Wyszukuję w internecie firmę za nie odpowiedzialną i wysyłam do nich maila,że nie wyrażam zgody na przetwarzanie
i przechowywanie przez nich moich danych osobowych,w tym nr tel. Za każdym razem się udaje.