Widok

Jak zablokować nr od wróżek? - 73666 oraz 73099, 71099 oraz 7339 72203 i 7257

Zwariuję ile dziennie z tych nr można dostawać esy?????????????????????????????????????????

Proszę o pomoc
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 9
Bo przychodzą ci płatne SMS, musisz jak najszybciej to wyłączyć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To bzdura !!! że się pisze na takie nr. do wróżek... Napisze się na jeden czy drugi góra , a one przychodzą lawinowo z różnych nr. Ja dzwoniłam do swojego operatora i co??? Te nr. zablokowane zostały a na drugi dzień z innych nr. przychodzą sms o wróżek... Plaga i nękanie takie powinno być karane. Gdy ktoś chce skorzystać z wróżby i niech Ci wtedy odpowie i dziękuję. A nie, podle jak świnia zabrudzają nasze telefony.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam tel. w plusie, gdy dzwoniłam do operatora za każdym razem nowe nr podane były blokowane, ale od wróżek i tak przychodzą z innych nr sms .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Cześć. Ja mam nr w Orange i wysłałam sms o treści "STOP" na dany nr tj. 73099. I po chwili dostałam zwrotnego smsa: "Dziekuję za zgłoszenie. Twój numer zostanie wylogowany z serwisu w trakcie najbliższych 24 godzin". Powinno być w porządku. Pozdrawiam
Doatalam przed chwilą kolejnną wróżbę z nr 75030 napisałam esa na 8091 sTOP i odpisali mi ze rezygnacja zostala przyjęta dozgonne dzięki .Byłam nekana tymi wróżbami już od dawna jak większość i nie wiedzialam co zrobić .Oby zadziałało :* :* ciekawe czy z innymi numerami też tak będzie bo nęka mnie 5 numerów pozdrawiam :D między innymi 92533,73117,73077,
Proszę o zablokowanie nr 73o77 73117 7357 92533 7503071130 73809 7363
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie życzę sobie by przychodziły do mnie wiadomości od wróżek pod nr: 692214868 proszę o zablokowanie .
Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak zablokowac wszystkie numery od wrozek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
działa działa działa :)))))))))))))))) w końcu :)
dziekuje :*
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
PROSZE OZABLOKOWANIE NUM.75030.73077
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Trezba do dzialu reklamacji wyslac maila najlepiej,
konsultant zablokuje ci tylko numer ktory wpiszesz ( a ma do obskoczenia norme ilus tam spraw dziennie i wierz mi ze te normy sa wysrubowane)

ale jak wpiszesz wszystkie nekajace MUSI zablokowac wszystkie

no takie zycie, konsultantow szkoda bo musza obskoczyc 400-600 maili w ciagu 8h :/
działa, oczywiście, ale pamietajcie ze jak sie bawicie z jakims popierzonym i oszykanczym konkursem w radio Bzdet czy srymyfymy to tez nic nie dostaniecie od nich
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja akurat mam nowy numer i widocznie odziedziczylam po jakims flejtuchu bo przychodza ze zdjeciami propozycje erotyczne i milion smsow od wrozek. Po zakonczonej umowie powinni taki numer poddac detoksowi ;(
prosze zablokowac numery od wrozbitow nr.695041135
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
nr. komorki 695041135 dziennie mam okolo 10 sms od wrozbitow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja dzwoniłam do operatora w sprawie tych wróżek.Za pierwszym razem zablokował mi,upłyneły 2 dni i takie same Sms-y z innego nr.Gdy zadzwoniłam ponownie, dostałam odpowiedź że są nr.takie na które oni też nie mają żadnego wpływu. Uważam że to ich samych w tym udział, sami czerpią korzyści i zablokują wskazany nr. a na inny wysyłają ponownie. I tak w kółko PANIE MACIEJU.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę o zablokowanie numerów od wróżek na komórke.w Orange.Dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trzeba wysłac pod ten numer STOP. Działa.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 15
Wcale nie trzeba płacić za zablokowanie usługi.W sumie z jakiej racji, skoro nie zamawialismy danego serwisu?
Wyszukuję w internecie firmę za nie odpowiedzialną i wysyłam do nich maila,że nie wyrażam zgody na przetwarzanie
i przechowywanie przez nich moich danych osobowych,w tym nr tel. Za każdym razem się udaje.
dostalam esemesa od wrozki i zaraz odpisalam ze mam tego dosc zeby dali mi spokoj to mi odpisala czy czat ezoteryczny ma zostac zablokowany, odpisalam tak, na razie ciszajanka

Inne tematy z forum Inne

CDN Hosting (6 odpowiedzi)

Czy ktoś z was korzystał z tego rodzaju hostingu? Jakie są główne korzyści płynące z użycia CDN...

Jak otworzyć sklep internetowy (82 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

Jakie spawarki używacie? Co wybrać do poprawienia blach w samochodzie? (13 odpowiedzi)

Do wymiany mam 1 błotnik po stluczce i 2-3 poprawki na pasie przednim i tylnym. Ogólnie chciałbym...

do góry