Widok

Jaka odżywka do ćwiczeń?

Maz zaczął sobie ćwiczyć w domu ( takie tam typowo domowe cwiczenia: brzuszki, pompki,nawet ostatnio jakaś hantle sobie zakupił w Biedronce :) ) Ponieważ jest niskim chuderlakiem chce nabrać trochę masy mięśniowej... Ostatnio coś wspominał o jakiejś odżywcze do ćwiczeń. Pomyślałem ze mogłabym mu coś takiego sprezentowac ale kompletnie się nie orientuje w temacie. Zaznaczam, że w chwili obecnej żadna siłownia nie wchodzi w grę. Proszę o radę jaka była by dla męża odpowiednią, biorąc pod uwagę ćwiczenia w warunkach domowych,w przyzwoitej cenie gdyż może to być tylko slomiany zapał :) Najlepiej proszę o nazwę i konkretna firmę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odżywki na tym etapie ( ćwiczenia w domu) nie są niezbędne. Wszystkie mikroskładniki możesz dostać w pożywieniu i było by dobrze gdyby się zainteresował gdzie i co występuje. Odzywki to jedynie interes po którym trudno się czegokolwiek spodziewać. Nie będę popełniał listy firm które nie produkują proszków a jedynie je zamykają rozsypują do swoich pudełek. Szkoda zdrowia.
Na przybranie masy polecam gainery np.
Hard mass, magnum8000, mass xxl firmy treck
Mass core firmy FA
Polecam gainer Gain Bolic 4000g firmy Olimp. Mi smakuje wanilia. Za niedługo będę musiał uzupełnić zapasy w sporti.pl

Inne tematy z forum Sport

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Bieganie zimą (19 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

do góry