Widok
Jaka opaska do cwiczeń
Jako, że stary ma niedługo urodziny (a aktualnie ma mood na chodzenie na siłkę, boks, bieganie i inne aktywności) chcę kupić mu jakąś fajną opaske/zegarek do ćwiczeń. Zupełnie się na tym nie znam bo mam tyle wspólnego z siłownią co Duda z językiem angielskim, także prosiłabym o rady.
Fundusz, powiedzmy tak do 1000 zł ale zależy mi by uzyskać jak najlepszą jakość w stosunku do ceny - super jakby opaska miała wbudowany GPS ale nie jest to warunek konieczny, do tego nadzór nad jakością snu, pomiar i rozróżnianie ww. aktywności. Jeśli to ma znaczenie to stary ma ajfona - nie wiem czy te dane są wysyłane z opaski na telefon ale wolę uprzedzić pytanka.
Pozdrawiam cieplutko.
Fundusz, powiedzmy tak do 1000 zł ale zależy mi by uzyskać jak najlepszą jakość w stosunku do ceny - super jakby opaska miała wbudowany GPS ale nie jest to warunek konieczny, do tego nadzór nad jakością snu, pomiar i rozróżnianie ww. aktywności. Jeśli to ma znaczenie to stary ma ajfona - nie wiem czy te dane są wysyłane z opaski na telefon ale wolę uprzedzić pytanka.
Pozdrawiam cieplutko.
Generalnie zegarek/opaska to spory dyskomfort na silce a już na pewno na boksie. Raczej zrezygnowałbym z tego pomysłu. Z własnego doswiadczenie wybrałbym cos naprawdę smukłego i małego, np. Samsung galaxy watch 4 ( chociaż jeżeli ma ip to raczej tylko apple watch ma sens, ze względu na kompatybilność )
W cenie 1000 zł znajdziesz już wiele modeli kompatybilnych ze Iphone:
https://ispot.pl/apple-watch-srebrny
Postawiłbym na uniwersalny kolor srebrny.
W cenie 1000 zł znajdziesz już wiele modeli kompatybilnych ze Iphone:
https://ispot.pl/apple-watch-srebrny
Postawiłbym na uniwersalny kolor srebrny.
O ile dobrze zrozumiałem, warstwowe taśmy pętelkowe to zwoje gumy, w których poszczególne warstwy są sklejone. Na pasku widać szwy, a patrząc z boku widać poszczególne warstwy. Posiadam zespoły m.in. od Rogue, które wyglądają tak.
Następnie są formowane opaski, składające się z jednej warstwy, w której nie widać szwu ani warstw. Posiadam tanie (bez nazwy) zespoły, które wyglądają tak.
Jednak są też takie, w których nie ma szwu, ale patrząc z boku widać warstwy. Sam posiadam opaski, które tak wyglądają, a firmy (niemieckie) je sprzedające twierdzą, że są wielowarstwowe.
Więc moje pytanie brzmi: jak powstają te zespoły? Jaka jest różnica w produkcji w stosunku do formowanych jednowarstwowych i zwijanych wielowarstwowych taśm? Czy zwijane taśmy wielowarstwowe są ogólnie najlepszej jakości?
Następnie są formowane opaski, składające się z jednej warstwy, w której nie widać szwu ani warstw. Posiadam tanie (bez nazwy) zespoły, które wyglądają tak.
Jednak są też takie, w których nie ma szwu, ale patrząc z boku widać warstwy. Sam posiadam opaski, które tak wyglądają, a firmy (niemieckie) je sprzedające twierdzą, że są wielowarstwowe.
Więc moje pytanie brzmi: jak powstają te zespoły? Jaka jest różnica w produkcji w stosunku do formowanych jednowarstwowych i zwijanych wielowarstwowych taśm? Czy zwijane taśmy wielowarstwowe są ogólnie najlepszej jakości?