Widok
Jaka sala weselna- najbliższe okolice Trójmiasta ?
Proszę pomóżcie nam wybrać salę weselną.
Nasze wymagania:
- ok. 80-100 osób
- noclegi dla wszystkich
- niedrogo- bez przepłacania
- najlepiej nad jeziorem lub w ładnej okolicy
- bezpośrednie duże wyjście z sali na zewnątrz, ew. duży taras
- wesele ma być niestandardowe- pół sala/pół plener
- łączymy styl klasyczny z nowoczesnym (np. DJ, pieczenie dzika, ognisko, puszczanie lampionów, może jakiś pawilon/namiot dodatkowy na zewnątrz)
Nasze wymagania:
- ok. 80-100 osób
- noclegi dla wszystkich
- niedrogo- bez przepłacania
- najlepiej nad jeziorem lub w ładnej okolicy
- bezpośrednie duże wyjście z sali na zewnątrz, ew. duży taras
- wesele ma być niestandardowe- pół sala/pół plener
- łączymy styl klasyczny z nowoczesnym (np. DJ, pieczenie dzika, ognisko, puszczanie lampionów, może jakiś pawilon/namiot dodatkowy na zewnątrz)
Niedrogo, jak rozumiem, stanowi motyw przewodni. Czyli stodoła od Mietka, obora od Henia lub Fundusz Wczasów Pracowniczych po lifcie.
Nocleg na sianie (bez ograniczeń ilościowych), sadzawka za oknem (wyłożona czarną folią ogrodową), z obiektu wyjście na pastwisko gratis, aromat obornika w standardzie.
Zapomniałem napisać, że wszystkie epitety należy okrasić słowem "WESELNE".
Bardzo mi się podoba rozwinięcie i wytłumaczenie, na czym polega łączenie stylów na weselu.
Naturalnie należy się Waćpannie obniżka, ulga, rabat i hapiałers. W końcu organizuje Waćpanna niebanalną, wyjątkową i niezapomnianą imprezę.
Na przykład, http://uchlopa.agrowakacje.pl/ ale tanio nie jest i rabatów Waćpanna nie znajdzie.
Nocleg na sianie (bez ograniczeń ilościowych), sadzawka za oknem (wyłożona czarną folią ogrodową), z obiektu wyjście na pastwisko gratis, aromat obornika w standardzie.
Zapomniałem napisać, że wszystkie epitety należy okrasić słowem "WESELNE".
Bardzo mi się podoba rozwinięcie i wytłumaczenie, na czym polega łączenie stylów na weselu.
Naturalnie należy się Waćpannie obniżka, ulga, rabat i hapiałers. W końcu organizuje Waćpanna niebanalną, wyjątkową i niezapomnianą imprezę.
Na przykład, http://uchlopa.agrowakacje.pl/ ale tanio nie jest i rabatów Waćpanna nie znajdzie.
http://www.wypoczynekroma.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=26
trafiłam na coś takiego, możesz spojrzeć sobie ;)
nie wiem jak tam jest..ale wygląda ciekawie ;)
Pozdrawiam ;)
trafiłam na coś takiego, możesz spojrzeć sobie ;)
nie wiem jak tam jest..ale wygląda ciekawie ;)
Pozdrawiam ;)
Wiem, że już za późno piszę, ale dla innych zainteresowanych, najlepsze sale, naprawdę godne polecenia to: (kolejność losowa)
Salino "pod żubrem" (najlepsze jedzenie)
Zbychowo (nowa sala, jeszcze nawet nie ma nazwy, taki kaszubski dworek PRZEŚLICZNA w środku),
Rumia "grinholc" piękny wystrój
Gdynia Capitan Cook (super okolica, PRZEPYSZNE jedzenie, ładna sala)
Kartuzy "Pod orłem" (wykwintne, pięknie podane jedzonko)
Jestem co tydzień na weselach (zespół muzyczny) i te sale pozostały nam w pamięciach najbardziej :)
Salino "pod żubrem" (najlepsze jedzenie)
Zbychowo (nowa sala, jeszcze nawet nie ma nazwy, taki kaszubski dworek PRZEŚLICZNA w środku),
Rumia "grinholc" piękny wystrój
Gdynia Capitan Cook (super okolica, PRZEPYSZNE jedzenie, ładna sala)
Kartuzy "Pod orłem" (wykwintne, pięknie podane jedzonko)
Jestem co tydzień na weselach (zespół muzyczny) i te sale pozostały nam w pamięciach najbardziej :)