Widok

Jaka sala weselna- najbliższe okolice Trójmiasta ?

Proszę pomóżcie nam wybrać salę weselną.

Nasze wymagania:

- ok. 80-100 osób
- noclegi dla wszystkich
- niedrogo- bez przepłacania
- najlepiej nad jeziorem lub w ładnej okolicy
- bezpośrednie duże wyjście z sali na zewnątrz, ew. duży taras
- wesele ma być niestandardowe- pół sala/pół plener
- łączymy styl klasyczny z nowoczesnym (np. DJ, pieczenie dzika, ognisko, puszczanie lampionów, może jakiś pawilon/namiot dodatkowy na zewnątrz)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niedrogo, jak rozumiem, stanowi motyw przewodni. Czyli stodoła od Mietka, obora od Henia lub Fundusz Wczasów Pracowniczych po lifcie.

Nocleg na sianie (bez ograniczeń ilościowych), sadzawka za oknem (wyłożona czarną folią ogrodową), z obiektu wyjście na pastwisko gratis, aromat obornika w standardzie.

Zapomniałem napisać, że wszystkie epitety należy okrasić słowem "WESELNE".

Bardzo mi się podoba rozwinięcie i wytłumaczenie, na czym polega łączenie stylów na weselu.

Naturalnie należy się Waćpannie obniżka, ulga, rabat i hapiałers. W końcu organizuje Waćpanna niebanalną, wyjątkową i niezapomnianą imprezę.

Na przykład, http://uchlopa.agrowakacje.pl/ ale tanio nie jest i rabatów Waćpanna nie znajdzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Arcyśmieszne ...

Oczywiście płacicie jak barany 200 zł za osobę czy ponad 5 zł za litr paliwa...

Napisaliśmy- niedrogo bez przepłacania, a z takimi postami to umów się na stosunek przerywany ze swoim przyjacielem Piotruśkiem...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.wypoczynekroma.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=26

trafiłam na coś takiego, możesz spojrzeć sobie ;)
nie wiem jak tam jest..ale wygląda ciekawie ;)
Pozdrawiam ;)
image
Polecam Hotel Otomin w Otominie k Gdańska miałam tam wesele 25.07.2011 wszyscy goście byli zadowoleni, jedzenie pyszne, obsługa spisała się , a po imprezie wszyscy mogli wygodnie pójść spać (102 osoby). Jeśli masz pytania napisz chetnie odpowiem
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesc mama pytanie chcialam zrobic tam wesele i zastanawiam sie czy pokoje dla gosci sa w hotelu czy w domkach i jak to mniej wiecej wyglada
Byłem tam na weselu. Generalnie organizacja bardzo spoko ale... to jest jednak namiot. Jak tylko zaświeci słońce, to w środku robi się gorąca nie do zniesienia.
ja polecam restaurację Czardasz w Luzinie. Ślub dopiero w sierpniu ale ja już jestem zadowolona :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
villa Bezycer- Gowidlino POLECAM!

WWW.VILLABEZYCER.PL
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiem, że już za późno piszę, ale dla innych zainteresowanych, najlepsze sale, naprawdę godne polecenia to: (kolejność losowa)
Salino "pod żubrem" (najlepsze jedzenie)
Zbychowo (nowa sala, jeszcze nawet nie ma nazwy, taki kaszubski dworek PRZEŚLICZNA w środku),
Rumia "grinholc" piękny wystrój
Gdynia Capitan Cook (super okolica, PRZEPYSZNE jedzenie, ładna sala)
Kartuzy "Pod orłem" (wykwintne, pięknie podane jedzonko)
Jestem co tydzień na weselach (zespół muzyczny) i te sale pozostały nam w pamięciach najbardziej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

Kamienny Dworek w Kamieniu - to według mnie idealne miejsce na wesele. Byłam tam na weselu dwa razy i zawsze wszystko było ok. Maja świetną kuchnie, miła i profesjonalną obsługę. A sala jest piękna, świeża i ładnie urządzona. Spokojnie mogę ich polecić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super miejscem jest Betlejem w Lęborku. Ładna sala, ładna okolica. Obsługa pierwsza klasa. Cała impreza przygotowana i poprowadzona idealnie. Wszystko świeże i ładnie serwowane. Bawiliśmy się bardzo fajnie.

Ja tez byłam na weselu w Betlejem. I bardzo mi się tam podobało mojemu narzeczonemu też. Zorganizowali bardzo fajną imprezę z pysznym jedzenie i świetna obsługą. Już nawet zdecydowaliśmy się na ten lokal na nasze wesele. I jak narazie wszystko ok.Bardzo miął Pani pomaga nam w organizacji imprezy.

Inne tematy z forum Kupię

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

do góry