Widok

Jaka szafa? Komandor?

Chcę zabudować wnękę i w związku z tym prosze o radę, jaką firmę wybrać z tych, które robia szafy z drzwiami przesuwanymi? Podobno dobre robi Komandor, czy ktoś ma jakies doświadczenia z nimi?

Barnaba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli chodzi o szafę (zabudowa) to może ktoś byłby chętny odkupić ode mnie taką szafę. Wymiary są następujące: Wymiary : 3600x2660x600
Szafa w bardzo dobrym stanie , nie uszkodzona ani nie połamana.
Więcej zdjęć na maila .
Możliwe zmniejszenie po szerokości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
Zapraszamy do korzystania z naszych usług.

Profesionalne usługi Spawalniczo -Stolarskie

STALMEB-Przemysław Kamiński
83-031 Łęgowo
Ul: Rzeczna 46
Nip: 584-25-88-114
Regon: 220975524

http://www.stalmeb.pl
e-mail: biuro@stalmeb.pl
Telefon:
793-613-213
505-167-273
Centrum drzwi przesuwanych - nie polecam sprawdziłam ceny są najdrożsi na rynku ,wycena w salonie w miarę ok. ale jak przychodzi projektant zresztą bardzo nie miły to DRAMAT !!!! 1600 zł. różnicy .NIE TERMINOWI
Cena szafy na prawdę kusząca, i choć ekspertem nie jestem to szafy prezentowały się całkiem dobrze i solidnie. Chętnie bym poznał opinie osoby która się jednak skusiła:)
Profesionalne usługi Spawalniczo -Stolarskie

STALMEB-Przemysław Kamiński
83-031 Łęgowo
Ul: Rzeczna 46
Nip: 584-25-88-114
Regon: 220975524

http://www.stalmeb.pl
e-mail: biuro@stalmeb.pl
Telefon:
793-613-213
505-167-273
Robiłem w komandorze kiedyś szafę, z bólami ale jakoś działa. Chciałem zrobić teraz dla córki. Proponowali slim ale uznałem to za żart. Porównajcie ramy stosowane kiedyś a teraz. Cieniutkie i delikatne, puszka aluminiowa jest mocniejsza. Nikt nie wymieni Wam ramki w gwarancji jak ją uszkodzicie. Warto poszperać po innych firmach.
Zamówiliśmy w końcu w małej firmie, materiałów do wyboru więcej niż komandor i indeko razem wzięte. Fakt, spóźnili się z montażem dwa dni ale jak potrzebowałem dodatkową półkę zamontowali gratis.
allma, są z Zaspy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A skąd wiesz, że tak się kiepsko obchodzą z klientem?
Poza tym podałeś firmę z Warszawy a jak nie wiem czy zauważyłeś jesteśmy na forum trójmiasta :))
Już byłem w Komandorze i faktycznie są tańsze szafy, zaproponowano mi kilka rozwiązań w mojej cenie - teraz się zastanawiam którą opcję wybrać.
Komandor zdziera senator równiez polecam ta http://www.szafynawymiar.waw.pl maja lepsze wykonanie niz wieksze firmy bo oni to klada lache i tak maja klientów....
Ok. będę pilnował :) choć nie bardzo znam się na robieni szaf..Chce jakieś zwykłe wypełnienie, najlepiej w kolorze dębu, bo takiego koloru mam pozostałe meble. Szafa ma wymiar ok. 165X250x70cm (ale tak na moje oko)
ja osobiscie mam komandora i jestem zadowolona ,ale z tego co słyszę po znajomych to rożnie bywa-zależy na jakiego montera się trafi..ale to zapewne tak jak w innych firmach .Poprostu należy pilnować Panów fachwców!!:)
To jest marka Komandora której od jakiegoś czasu jest Dystrybutorem cenowo wychodzi dużo mniej jedyne ograniczenie to to że ma trochę mniej wypełnień w porównaniu do Komandora oraz 2 lata Gwarancji
( Komandor 5 lat).
A cóż to za Slim? :) W sensie czemu jest tańszy? rozumiem, że to też jest Komandor?
Martyno35 to ile Ci 'zaśpiewali'? i za jaką szafę?
Oczywiście że jest właśnie np .w systemie Slim.
Zawsze to oczywiście bedzie zależeć od dokłądnych wymiarków, ale na pewno duże więcej nie przekroczysz z Vatem i montażem.
Witam,ostatnio robiłam zabudowe,i w komandorze tyle zawołali,ze szczęk mi opadła,znalazłam firme na trojmiescie stalmeb,panowie sągodni polecenia.
Szybko i sprawnie sie wyrobili.I są bardzo tani.polecam
Odświeżę troszkę temat, szukam szafy ale chciałbym zmieścić się w cenie do 2,5 tys. W Komandorze jest możliwość zamówienia za tyle? czy szukać gdzie indziej?
Ale jak to się ma do poprzedniej odpowiedzi?
Jak dla mnie Komandor to solidna firma. Też mam od nich szafę, wcale drogo mnie nie wyszło. Inne firmy proponowały drożej,niektóre taniej - ale w Komandorze podobały mi się wzory. Teraz szafa stoi i nie mam żadnych zarzutów co do jej jakości.
w piątek montowali szafę u znajomych-3 godz.bo trzeba było coś szlifować i obudować jakąś rure .szef tej firmy GRAL mówi że od kilkunastu lat robią głównie szafy i tylko na dobrych systemach -nie sevrorach,on bierze b.dokładne wymiary i szafę przygotowują w warsztacie tak żeby u klienta mało bałaganić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Komandor jest w ponad 35 krajach na świecie jest to Kanadyjska firma. ALE UWAGA bardzo wielu ludzi stolarzy itp. podszywa się pod markę komandor. Jeżeli chcesz zamówic u nich szafe to wejdź na www.komandor.pl Firma naprawdę godna polecenia. Mam już zabudowę od nich z 13 lat i nic nawet nie pisło w niej. A ceny nie są tak wygórowane jak ludzie mówią.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja mam szafę Komandor od ponad pięci lat i jestem bardzo zadowolona. Szafa jest bezawaryjna. Naprawdę polecam. Pełen profesjonalizm jeżeli chodzi o wycenę i wykonanie.
Niestety zdarzają się takie wpadki, ale chyba im dość rzadko.
Mi robili szafę do łazienki, i wszystko szło szybko i sprawnie. Z szafy jestem straasznie zadowolona i na pewno jak będę planowała następną szafę to się zgłoszę do nich :)
do góry