Widok

Jaka wódka najlepsza na wesele?

szukam dobrej wódki na wesele, w ładnych eleganckich butelkach. no i żeby cena nie była wygórowana :) co się teraz drinkuje na weselach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc , kup MAXIMUS-a , cena nie wygórowana , a i gości nie bedzie rano glowa bolała. Z droższych , ale za to bardzo dobrych polecam wódke o nazwie DANZKA w eleganckich aluminiowych butelkach.
jak dobra i w eleganckich butelkach to polecam Pana Tadeusza - mają teraz promocję, że przy zakupie minimum 30 l, za każde 10 l dają 0,5 l gratis :)
A gdzie taka promocja? Bo ja chętnie skorzystam, ale w żadnym sklepie nie widziałam
promocję mają na stronce www.wyjatkoweokazje.pl - warto ponegocjować cenę z przedstawicielami, bo można dostać fajne stawki za Pana Tadeusza. no i dodatkowo wygrać wycieczkę :)
Bardzo dziękuję za namiar. Jutro zadzwonię i pogadam. Ale już kusi tych kilka butelek gratis
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pan Tadeusz ma faktycznie bardzo ładne butelki - takie jakby białe oszronione. widziałam w zeszły weekend u kuzynki na weselu.
ale jak po tadeuszu glowa boli...uuuuu historia
goście nie będa zadowoleni zwlaszcza, gdy jak to na weselu wodiczka leje sie litrami , ale Twoj wybór
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Żubrówka sprawdziła się bardzo dobrze na moim weselu. Smak, cena jak i wygląd butelki to zdecydowane atuty tej marki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
białą żubrówkę bym odradzała - kiedyś mniejszą ilość zostawiłam w zamrażalniku i praktycznie zamarzła...

głowa po niej mnie nie bolała, ale od tego czasu jej unikam :/
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko Żołądkowa DE LUXE
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja poza Finladia i Maximusem to polecam rowniez Sobieski ...tez nie boli glowa po niej..pozdrawiam
polecam żubrówkę - najlepsza od lat i do tego sprawdzona!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak byłam ostatnio na weselu to była biała żubrówka :)

Inne tematy z forum Przymorze Małe

gdzie chodzicie do stomatologa? (15 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

do góry