Widok

Jaki dostawca internetu?

Witam,
chciałabym poznać wasze opinie na temat dostawców internetu dostępnych na Chełmie. Ja obecnie korzystam z usług EiA, ale niestety coraz częściej pojawiające się kilkudniowe awarie, a przy tym bardzo niemiła, nieprofesjonalna i niestety "olewajaca" klienta obsługa zmuszają mnie do zmiany operatora, gdyż potrzebuje internet codziennie 24h/dobę. Stąd moje pytanie, którego dostawcę możecie polecić? Zależy mi na rzadkich awariach i przede wszystkim na szybkiej naprawie ewentualnych awarii a nie zbywaniu klienta,
pozdrawiam,
Andi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jestem niezadowolona z tv z eia, ale jeśli chodzi o net od nich to niestety są bezkonkurencyjni :/ tzn z jednej strony to dobrze ;P a co do tych awarii i obsługi, czasem się zdarza awaria, każdej firmie nie można powiedzieć, że nie ;) Jeśli chodzi o obsługę już nauczyłam się z nimi rozmawiać ;D precyzyjnie, stanowczo i bez zbędnych emocji - sukces murowany :D jak mnie widzą to już przy płaceniu nie śmią powiedzieć, "czy mam drobniej" czy coś, od razu jest "proszę chwilę zaczekać, podejdę obok rozmienić" :D trzeba je "wychować" - ot co :D
image image

na dc duzo ludzi narzeka i zastanawia sie nad przejsciem do upc (promocje jakas maja) a co do awarii to sa non stop
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No maja tv cyfrowa ok 80 kanalow z internetem do 25mbit/s za 105zl/miesiac przy aktywacji jednorazowej 50zl wiec spoko. Sam ide do upc, chociaz mowili ze od 02.03.2010 bedzie lepiej w eia, zobaczymy.
Pozdrawiam.

Inne tematy z forum Chełm

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

do góry