Widok

Jaki płacicie czynsz??

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Jak wysoki płacicie czynsz do wspólnot na stogach?? Przyszła wczoraj podwyżka, z 430 zł podnieśli do 570 zł, mieszkanie 43m2, dwie osoby. Lekki przegięcie!!! Zimą pewnie będzie minimum 700 zł, jakaś paranoja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dowiadywałam sie w spoldzielni i teraz bedzie jeden czysz na caly rok w tej kwocie jaki masz na aneksie.. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za odpowiedź : - )
to ja płace 550 za 37m2 w tych metrach pomieszczenie gospodarcze tez 2 os. na przerobce
1568 PLZ - ja ty;e
co prawda nie mieszkam juz na stogach tylko na drugim koncu gdanska, ale tu tez sa kosmos czynsze, w lato z woda prawie 600zl a w zime 950zl. Kupilam mieszkanie 56m na kredyt do tego dochodzi rata i ponad 2tys miesiecznie nie moje i ja sie pytam jak zyc w tej polsce?
Strasznie dużo. Teraz to i tak już "po ptokach", ale trzeba było przed zakupem sprawdzić jak wysokie będą opłaty (czynsz - co w czynszu, ile metrów wody i za ile itd.) i czy będzie Cię stać. Sama rata to jedno, reszta - drugie.
to widzę że w Sopocie jednak wcale nie jest tak drogo, tylko tyle co wszędzie...
Ostatnio dostałam zmiane wysokości czynszu. O dziwo kwota jest znacznie mniejsza. Czy to oznacza, że bedzie jednakowy czynsz przez cały rok? Zarówno latem jak i zimą? W okresie grzewczym nie bedzie wyższy?
dokładnie.. :) teraz rozliczenie za ogrzewanie bedzie tylko raz w roku,a nie jak dotychczas 2 razy
Dzięki Olcia:)

Inne tematy z forum Stogi

REJESTRACJA NZOZ STOGI (16 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (4 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...

do góry