Widok

Jaki rower na Podkarpacie???

Proszę o małą radę... chociaż pewnie takich pytań było tysiące - nie wnerwiajcie się.

Jaki rower wybrać do długich wycieczek po wzgórzach i pagórkach itd. - Żaden zjazdowy ani wyczynowy nie jest potrzebny, trekkingowy też nie, bo chodzi głównie o drogi kamieniste i cholerne koleiny. Ważne, żeby był lekki i łatwo wjeżdżał pod górę i z góry, dobrze sunął zarówno na asfalcie jak i na klepisku. Aha, i jeszcze - jakie opony wybrać - do tej pory używałem GT600 dębicy i wyjątkowo mi 'spasowały' - po 2 latach ostrych wycieczek jak nowe, suną też dobrze.

Myślę nad Authorem Solution SX albo czymś w tych granicach cenowych - max 1300zł. Czy ten rower nadawał by się do tych warunków, czy polecacie jakiś inny??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam Unibike Everest Dx. Obecnie w sklepach kosztuje ok. 1200zl. Uzywam takich samych oponek Debicy. Śmigam po trójmiejskim i sobie chwale rowerek... Moze warto pojechac do Żuchlinskiego (widzialem go ostatnio tam) i obejrzec:] Trzeba byloby wymienic jednak opony, bo firmowo ma jakies sliki... Jezdze w noskach... Nie kosztuja duzo (12 zl), a czasem sie przydaja:] Moze warto pomyslec nad ich zakupem...
Eee... gdzie???? :D
Ja mieszkam w Strzyżowie, takie zadupie koło Rzeszowa ;)
A piszę tutaj tylko dlatego że to chyba najlepsze takie forum w Polsce.

Ten rower ma ramę alu??

Na rower to moja okolica jest wręcz idealna - górki, lasy, wertepy, wieże przekaźnikowe ;) , zero dresów ;) , mały ruch na bocznych drogach.
> A piszę tutaj tylko dlatego że to chyba najlepsze takie forum w
> Polsce.
Poczytaj grupe dyskusyjną pl.rec.rowery...

> Ten rower ma ramę alu??
Tak

> Na rower to moja okolica jest wręcz idealna - górki, lasy,
> wertepy, wieże przekaźnikowe ;)

to u nas tez sie znajdzie, oczywiscie troche mniejsze:] ale teren ciekawy...

Wejdz na stronke www.unibike.pl

Inne tematy z forum Rowery

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...

do góry