Widok
Pytanie, co to jest mtb. Ja od wielu lat jeżdżę na czymś, co najbardziej przypimina to:
http://rower.com.pl/rowery/rowery-wg-producentow/cannondale-2014/cross-trekking/cannondale-bad-boy-7-26
To jest rower miejski, czyli urban, mały i lekki. Ale jak zmienisz oponki, to masz, co chcesz. Ja mam od gładkich po kolce na lód.
http://rower.com.pl/rowery/rowery-wg-producentow/cannondale-2014/cross-trekking/cannondale-bad-boy-7-26
To jest rower miejski, czyli urban, mały i lekki. Ale jak zmienisz oponki, to masz, co chcesz. Ja mam od gładkich po kolce na lód.
Po to zeby nie robić bajzlu i zamieszania, kazdy ma inne zapotrzebowania i budzet, mimo iż moglo by się wydawać ze tematy podobne. Nie ma nic gorszego jak podpinanie się ze swoim pytaniem pod czyjs wątek, robi się syf, nie wiadomo kto komu odpisuje i na co odpowiada, pytający czyta odpowiedzi nie do swojego pytania itd..
A miejsca na forum starczy dla każdego wątku.
A miejsca na forum starczy dla każdego wątku.
w tej cenie polecam kilka marek,podzielonych na grupy mtb 29 :
1.KROSS LEVEL B2
2.ROMET RAMBLER 29 2,0
3.UNIBIKE FUSION 29
4.SCOTT ASPECT 950
5.SPECJALIZED ROCKHOPPER 29
oraz mój faworyt
6.CANYON YELLOWSTONE AL 3,9(cena trochę wyższa,ale warto dołożyć
2479zł,i sprzedaż wysyłkowa z Niemiec
grupa mtb 27,5:
1.KROSS LEVEL R2
2.ROMET RAMBLER 29 2,0
3.UNIBIKE FUSION GTS 27,5
4.GIANT TALON 27,5
5.SCOTT ASPECT 750
6.SPECJALIZED PITCH SPORT 650 B
grupa cross:
1.KROSS EVADO 4,0
2.ROMET ORKAN 3,0 M
3.UNIBIKE CROSSFIRE GTS
4.UNIBIKE CROSSFIRE DISC GTS
5.GIANT ROAM 2 DISC
6.SCOTT STORTSTER 50
7.SPECJALIZED CROSSTRAIL DISC
kolejność na listach jest przypadkowa,niektóre ceny przekraczają 2000zł,ale w wielu sklepach można negocjować ceny,sam nidawno zmieniałem rower,mam rozpoznanie w trójmiejskich sklepach,miłego porównania.
1.KROSS LEVEL B2
2.ROMET RAMBLER 29 2,0
3.UNIBIKE FUSION 29
4.SCOTT ASPECT 950
5.SPECJALIZED ROCKHOPPER 29
oraz mój faworyt
6.CANYON YELLOWSTONE AL 3,9(cena trochę wyższa,ale warto dołożyć
2479zł,i sprzedaż wysyłkowa z Niemiec
grupa mtb 27,5:
1.KROSS LEVEL R2
2.ROMET RAMBLER 29 2,0
3.UNIBIKE FUSION GTS 27,5
4.GIANT TALON 27,5
5.SCOTT ASPECT 750
6.SPECJALIZED PITCH SPORT 650 B
grupa cross:
1.KROSS EVADO 4,0
2.ROMET ORKAN 3,0 M
3.UNIBIKE CROSSFIRE GTS
4.UNIBIKE CROSSFIRE DISC GTS
5.GIANT ROAM 2 DISC
6.SCOTT STORTSTER 50
7.SPECJALIZED CROSSTRAIL DISC
kolejność na listach jest przypadkowa,niektóre ceny przekraczają 2000zł,ale w wielu sklepach można negocjować ceny,sam nidawno zmieniałem rower,mam rozpoznanie w trójmiejskich sklepach,miłego porównania.