Witam, rozglądamy się z mężem za wózeczkiem jednak większość z nich jest dedykowana niskim osobą. Mąż ma 190 cm wzrostu ja 176 :) Może ktoś miał podobne doświadczenia i jaki wózek może polecić :)
dla wysokich to chyba najlepszy Stokke
ale jak dla mnie to w tym wózku fajny jest tylko pomysł i stelaż...gondolka to totalna porażka, tak samo jak spacerówka zresztą...no chyba że na lato
Ja mam 186 cm i mam X-lander . Sprawdza się :) Mówili, że mała gondolka ale mały ma już p-rawie 8mscy i dopiero przymierzam się do przeprowadzki do spacerówki
00
~beti
193.200.51.*
(15 lat temu) 12 stycznia 2010 o 13:55
polecam zdecydowanie
http://allegro.pl/item882314125_wozek_atlantic_pompka_spiworek_torba_2009nowosc.html#gallery
też mialam ten sam problem ;-)
w rozsądnej cenie jest ten wózek i jest wg mnie naprawde rewelacyjny ;-)
Ja też polecam x-landera. Mój mąż ma 200cm wzrostu, a ja 165, więc dobrze się sprawdza nawet przy takich dużych różnicach. :)
A gondola - nam starczyła do ok. 9 miesięcy, a Młody do najkrótszych nie należy.
No to wymiarowo jestesmy tacy sami :) A wózeczek moge spokojnie polecić ten co mam ... DELTI CAT.
Ma regulowana rączkę, więc spokojnie nadaje się dla wysokoch i niskich osób.
Jak dla mnie to jeden z lepszych wózków na rynku. Polecam!
ja mam 175 a maz 197 mamy mikado boston city car i ma tak wysoko regulowana raczke i wogole jest taki spory ze nam pasuje.mezowi sie dobrze go prowadzi