Widok

Jaki zespół na wesele?

Jaki zespół polecacie na wesele? Ja jestem właśnie w trakcie szukania zespołu na moje wesele:)Jeśli macie jakieś doświadczenia z własnego wesela albo wg was jakiś zespoł jest godny polecenia to piszcie.Zależy mi na waszych opiniach.
Szukam także kamerzysty,zależy mi na profesjonalnym i ciekawym filmie ze ślubu i wesela.
Prosze także o wpisanie kontaktu do polecanego zespołu lub kamerzysty.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuję przejrzeć wczesniejsze wypowiedzi na forum, bo jeśli chodzi o ten temat to było ich mnóstwo :)

Bardzo często powtarzają się: Crazy, Allabama, Axton, Image The Gold, Quantos, Remaband, Apus, Malibu Latino, Samba itd...

A ty masz już wybrany zespół?
Tak znowu nie ma jak stary poczciwy weselnik..... ciekawe zjawisko tak po zatym.. dlaczego super zespoly kamerzysci i fotografowie nie sa wymieniani tu na forum.... zawsze bedzie mnie to nurtowac... no coz poczta paltoflowa rulezz!!!.... ale sa rozni ludzie jedni szukaja zaplecza na wesele na weselniku drudzy poza.... dla wszystkich wielki szacun!!! choc ja zostanie w tej drugiej grupie!!!:)

kkk
PODAJ MEILA A NAPEWNO ZESPOŁY PRZYŚLĄ CI OFERTE
Witamy,
Zapraszamy na naszą stronę internetową www.zespol.k9.pl

Pozdrawiamy
Zespół Magic
www.zespol.k9.pl
Ja mam Apus:) P. Krzysiek jest super:)))

jak pisałem w którymś z poprzednich tematów od mojego wesela zawsze będę polecał zespół SAMBA!
www.zespolsezam.vot.pl
a ktoś słyszał coś o quantos? założyłam osobny wątek z tym pytaniem ale niewiele osób odpisało
demonika ja tez mam Apus :-) Tylko na 16.08.08 :-)

MamaMarty napisał(a):

> demonika ja tez mam Apus :-) Tylko na 16.08.08 :-)
>
>

To czekam na wrażenia po weselu:) Na pewno będzie wesoło, bo p.Krzysiek rozbawiał mnie do łez przy oglądaniu filmów z wesela :D

demonika...czy Ty masz mózg? A rozum w nim mieszka? 2009 i masz już zespół? Podziękujcie koleżance, bo to jedna z tych, dzięki którym ceny usług systematycznie pną się do góry. Może jakaś terapia, co?
To było co najmniej niegrzeczne Janko... Niefajnie sie poczułam ze ktos moze tak napisac... Nie zebym byla pruderyjna ale jednak troche powsciagliwosci by sie niektorym przydalo przy formulowaniu wypowiedzi...
Zycze lepszego humoru przynajmniej na jutro :-)

Do Janko Muzykant !!!!!!!!
Nie zyczę sobie, żebyś obrażał i komentował moje wypowiedzi. Jeżeli mam ochotę rezrwować sobie zespół na 2009 rok to to robię a Ciebie w ogóle nie powinno to interesować. Zajmij się swoimi sprawami a nie nudzisz tekstami w każdym wątku, choć widzę, że to dla Ciebie jedyna rozrywka...A może wejdź na pudelka i tam pokomentuj, co?

A co ma pruderia wspólnego z moimi pytaniami?
Możesz sobie protestować. Albo nawet strajkować, zgodnie z obowiązującą modą. Natomiast wpływ Twój na moje pisanie jest żaden.
janko muzykant napisał(a):

> Możesz sobie protestować. Albo nawet strajkować, zgodnie z
> obowiązującą modą. Natomiast wpływ Twój na moje pisanie jest
> żaden.
Najlepiej by było jakbyś wszystkie swoje komentarze pisał w migowym. Przynajmniej wtedy nie będziesz ludziom zawracał głowy.

janko muzykant napisał(a):

> A co ma pruderia wspólnego z moimi pytaniami?

"pruderia- przesadna, udana, fałszywa wstydliwość, skromność"

Z naciskiem na wstydliwosc (sposób Twojej wypowiedzi i mojej odpowiedzi)

do góry