Widok
Jaki zespół na wesele?
Jaki zespół polecacie na wesele? Ja jestem właśnie w trakcie szukania zespołu na moje wesele:)Jeśli macie jakieś doświadczenia z własnego wesela albo wg was jakiś zespoł jest godny polecenia to piszcie.Zależy mi na waszych opiniach.
Szukam także kamerzysty,zależy mi na profesjonalnym i ciekawym filmie ze ślubu i wesela.
Prosze także o wpisanie kontaktu do polecanego zespołu lub kamerzysty.
Pozdrawiam
Szukam także kamerzysty,zależy mi na profesjonalnym i ciekawym filmie ze ślubu i wesela.
Prosze także o wpisanie kontaktu do polecanego zespołu lub kamerzysty.
Pozdrawiam
Tak znowu nie ma jak stary poczciwy weselnik..... ciekawe zjawisko tak po zatym.. dlaczego super zespoly kamerzysci i fotografowie nie sa wymieniani tu na forum.... zawsze bedzie mnie to nurtowac... no coz poczta paltoflowa rulezz!!!.... ale sa rozni ludzie jedni szukaja zaplecza na wesele na weselniku drudzy poza.... dla wszystkich wielki szacun!!! choc ja zostanie w tej drugiej grupie!!!:)
kkk
A czemu tak bradzo podobał ci się zespół Samba ?? ;))
Samba (tych 3 panów z Róży Wiatrów rozumiem że o nich mówimy?)
Też ich mam na weselu dlatego pytam ;))
pozdrawiam i dziekki za odpowiedz
p.s Co wzieliście sobie na pierwszy taniec? Samba spiewał czy z płyty był pierwszy utwór?
A jak z konkurasami??
Samba (tych 3 panów z Róży Wiatrów rozumiem że o nich mówimy?)
Też ich mam na weselu dlatego pytam ;))
pozdrawiam i dziekki za odpowiedz
p.s Co wzieliście sobie na pierwszy taniec? Samba spiewał czy z płyty był pierwszy utwór?
A jak z konkurasami??
Ewelinka1984 napisał(a):
> A czemu tak bradzo podobał ci się zespół Samba ?? ;))
> Samba (tych 3 panów z Róży Wiatrów rozumiem że o nich mówimy?)
> Też ich mam na weselu dlatego pytam ;))
>
> pozdrawiam i dziekki za odpowiedz
>
> p.s Co wzieliście sobie na pierwszy taniec? Samba spiewał czy z
> płyty był pierwszy utwór?
>
> A jak z konkurasami??
>
>
Nie,było 2 facetów dziewczyna.Przytoczę Ci 2 moje posty z innego tematu:
O tym zespole nie słyszałem ale od naszego wesela będziemy zawsze polecać zespół SAMBA-rewela!
Piosenki każdego rodzaju.2 facetów i dziewczyna.Dziewczyna ma naprawdę bardzo ładny głos,facet też całkiem całkiem.Dodatkowo facet wymiata na saksofonie!
Naprawdę REWELACJA!
Re: Zespół Black Band
Autor: bolo416 08-02-2008 19:13 wyślij odpowiedź
A moglbyś napisać jakis nr kontaktowy i napisać cos wiecej o tym zespole np jakie instrumenty, i co ważne czy robią długie przerwy ile trwa blok piosenek z gory dziekuje pozdrawiam
Autor: Wojtul 08-02-2008 19:39 wyślij odpowiedź
Mogę podać:
Szymon Lewandowski nr.kom:664-978-235
Tak jak napisałem 2 facetów:jeden śpiewa i gra na saksofonie,drugi gra na klawiszach do tego babka o ślicznym głosie i w ogóle jest śliczna ;)
Nie potrafię powiedzieć ile dokładnie trwały bloki śpiewane a ile odpoczynek ale jak zaczynali grać to dosyć długo akurat tak ,żeby porządnie potańczyć kilka piosenek i pójść na jednego:)
Grali z pełnym zaangażowaniem do samego końca a kilka ostatnich piosenek grali tylko dla nas i jeszcze jednej pary.Reszta już poległa a była to 4 z minutami:)))
Ogólnie wszyyyyscy byli tym zespołem zachwyceni!
Pozdrawiam!
Jeśli chodzi o pierwszy taniec to mieliśmy Nothing else matters Metalliki.Muzyka z płyty.Byliśmy na 3 lekcjach tańca i wyszło całkiem ładnie:)
Konkursy wspaniałe.Wszyscy doskonale się bawili!
jak masz jeszcze jakieś pytania to się nie krępuj!:)
> A czemu tak bradzo podobał ci się zespół Samba ?? ;))
> Samba (tych 3 panów z Róży Wiatrów rozumiem że o nich mówimy?)
> Też ich mam na weselu dlatego pytam ;))
>
> pozdrawiam i dziekki za odpowiedz
>
> p.s Co wzieliście sobie na pierwszy taniec? Samba spiewał czy z
> płyty był pierwszy utwór?
>
> A jak z konkurasami??
>
>
Nie,było 2 facetów dziewczyna.Przytoczę Ci 2 moje posty z innego tematu:
O tym zespole nie słyszałem ale od naszego wesela będziemy zawsze polecać zespół SAMBA-rewela!
Piosenki każdego rodzaju.2 facetów i dziewczyna.Dziewczyna ma naprawdę bardzo ładny głos,facet też całkiem całkiem.Dodatkowo facet wymiata na saksofonie!
Naprawdę REWELACJA!
Autor: bolo416 08-02-2008 19:13 wyślij odpowiedź
A moglbyś napisać jakis nr kontaktowy i napisać cos wiecej o tym zespole np jakie instrumenty, i co ważne czy robią długie przerwy ile trwa blok piosenek z gory dziekuje pozdrawiam
Autor: Wojtul 08-02-2008 19:39 wyślij odpowiedź
Mogę podać:
Szymon Lewandowski nr.kom:664-978-235
Tak jak napisałem 2 facetów:jeden śpiewa i gra na saksofonie,drugi gra na klawiszach do tego babka o ślicznym głosie i w ogóle jest śliczna ;)
Nie potrafię powiedzieć ile dokładnie trwały bloki śpiewane a ile odpoczynek ale jak zaczynali grać to dosyć długo akurat tak ,żeby porządnie potańczyć kilka piosenek i pójść na jednego:)
Grali z pełnym zaangażowaniem do samego końca a kilka ostatnich piosenek grali tylko dla nas i jeszcze jednej pary.Reszta już poległa a była to 4 z minutami:)))
Ogólnie wszyyyyscy byli tym zespołem zachwyceni!
Pozdrawiam!
Jeśli chodzi o pierwszy taniec to mieliśmy Nothing else matters Metalliki.Muzyka z płyty.Byliśmy na 3 lekcjach tańca i wyszło całkiem ładnie:)
Konkursy wspaniałe.Wszyscy doskonale się bawili!
jak masz jeszcze jakieś pytania to się nie krępuj!:)
kurde ja tez mam zespol Samba ale nic mi nie wiadomo że z nimi spiewa kobieta ;)
wogle to mam namiary z Róży Wiatrów choć tam nie mam wesela ale teraz ciekawi mnie czy to ci sami? ;)
Zagadza sie saksofon ;)) Oni Wogle sa z marynarki wojennej.
Kirownik zespolu to Piotr Krauze zgadza się?? ;)
pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi
wogle to mam namiary z Róży Wiatrów choć tam nie mam wesela ale teraz ciekawi mnie czy to ci sami? ;)
Zagadza sie saksofon ;)) Oni Wogle sa z marynarki wojennej.
Kirownik zespolu to Piotr Krauze zgadza się?? ;)
pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi
hmmm no ja załatwiałem wszystko z Szymonem Lewandowskim...postawny dość puszysty facet ;)Śpiewa i gra na saksofonie.Drugi facet z kolei baaardzo nie wysoki.Niektórym skojarzył się z Gosiewskim choć nie gruby:).
Dziewczyna wysoka i ładna ;)
Zresztą wkleję zdjęcie z nimi,może to pomoże w identyfikacji:)
Dziewczyna wysoka i ładna ;)
Zresztą wkleję zdjęcie z nimi,może to pomoże w identyfikacji:)

To było co najmniej niegrzeczne Janko... Niefajnie sie poczułam ze ktos moze tak napisac... Nie zebym byla pruderyjna ale jednak troche powsciagliwosci by sie niektorym przydalo przy formulowaniu wypowiedzi...
Zycze lepszego humoru przynajmniej na jutro :-)
Zycze lepszego humoru przynajmniej na jutro :-)
Do Janko Muzykant !!!!!!!!
Nie zyczę sobie, żebyś obrażał i komentował moje wypowiedzi. Jeżeli mam ochotę rezrwować sobie zespół na 2009 rok to to robię a Ciebie w ogóle nie powinno to interesować. Zajmij się swoimi sprawami a nie nudzisz tekstami w każdym wątku, choć widzę, że to dla Ciebie jedyna rozrywka...A może wejdź na pudelka i tam pokomentuj, co?
Nie zyczę sobie, żebyś obrażał i komentował moje wypowiedzi. Jeżeli mam ochotę rezrwować sobie zespół na 2009 rok to to robię a Ciebie w ogóle nie powinno to interesować. Zajmij się swoimi sprawami a nie nudzisz tekstami w każdym wątku, choć widzę, że to dla Ciebie jedyna rozrywka...A może wejdź na pudelka i tam pokomentuj, co?
janko muzykant napisał(a):
> demonika...czy Ty masz mózg? A rozum w nim mieszka? 2009 i masz
> już zespół? Podziękujcie koleżance, bo to jedna z tych, dzięki
> którym ceny usług systematycznie pną się do góry. Może jakaś
> terapia, co?
Facet smieszny jestes i jakos kiepsko orientujesz sie w tej branzy ale na sierpien i czerwiec 2009 roku najlepsze zespoly juz dawno sa zajete
> demonika...czy Ty masz mózg? A rozum w nim mieszka? 2009 i masz
> już zespół? Podziękujcie koleżance, bo to jedna z tych, dzięki
> którym ceny usług systematycznie pną się do góry. Może jakaś
> terapia, co?
Facet smieszny jestes i jakos kiepsko orientujesz sie w tej branzy ale na sierpien i czerwiec 2009 roku najlepsze zespoly juz dawno sa zajete
janko muzykant napisał(a):
> A co ma pruderia wspólnego z moimi pytaniami?
"pruderia- przesadna, udana, fałszywa wstydliwość, skromność"
Z naciskiem na wstydliwosc (sposób Twojej wypowiedzi i mojej odpowiedzi)
> A co ma pruderia wspólnego z moimi pytaniami?
"pruderia- przesadna, udana, fałszywa wstydliwość, skromność"
Z naciskiem na wstydliwosc (sposób Twojej wypowiedzi i mojej odpowiedzi)
I jeszcze jedno...Skoro wypisujesz na forum, to jak sama nazwa wskazuje, jak najbardziej upubliczniasz te swoje wizje i szalone pomysły. A przy okazji liczyć się należy z tym, że nie wszyscy będą bić brawo i wznosić fałszywe okrzyki zachwytu klepiąc Cię po plecach. Na przykład taki padalec jak ja...No wiem, że zero przy mnie to liczba astronomiczna...
Jak to niedawno było w modzie: ALE TO TYLKO MOJA OPINIA I MOŻESZ SIĘ Z NIĄ NIE ZGADZAĆ.
Jak to niedawno było w modzie: ALE TO TYLKO MOJA OPINIA I MOŻESZ SIĘ Z NIĄ NIE ZGADZAĆ.
Wojtul ty masz inną Sambę, w tej z Róży gra 3-ch facetów i kierownikiem faktycznie jest Piotr. Janko, niestety ale twoja z***ka była mocno spózniona, jakbyś napisał to jakieś pół roku temu to jeszcze, a tak ...stary nie chcę cię martwić ale w tej chwili już trwa sezon na planowanie a raczej rezerwowanie i zaliczkowanie roku 2009.
Janko o co ci chodzi ? Sam przepowiadasz wzrost cen i cieszysz się jak rosną a teraz zarzucasz komuś że przez kogoś tam te ceny rosną ??? dziwny tok rozumowania i kiepska pamięć poczytaj sobie twoje wywody z roku 2007
Autor: janko muzykant 24-10-2007 00:18 wyślij odpowiedź
Nie chce mi się pisać, to wkleję swoją wcześniejszą wypowiedź: To jest średnia cena. A teraz garść uwag do bezowatych księżniczek z wężem w kieszeni.
1. Wiele o branży rozrywkowej nie wiecie (DJ, prezenter, orkiestra, zespół, dla Was to jedno)
2. Zaliczacie do grona profesjonalistów zespoły i DJ-ów, dla których granie jest zajęciem dodatkowym. Pomieszanie pojęć.
3. O ile usługa świadczona przez DJ-a osiągnęła już w miarę odpowiedni poziom cenowy, tzn. 1500 - 2000 (wariatów i a`la Mixów pomijam), to zespoły są stanowczo niedoszacowane.
4. Za dwa lata będziecie bez żadnych ceregieli płacić ok. 3000 zł za trzyosobową grupę średniej klasy muzyków.
5. Zabawne są porównania (cenowe) DJ-a i zespołu. Co ma wspólnego jedno z drugim? W kościele też płacicie więcej organiście, który w strukturze instrumentu ma więcej piszczałek?
6. "Uważam, że to dużo" - bo co? gdzie argumenty?
7. Amalfi, super - kapela i 5 osób za 2500??? Jesteś z księżyca?
8. Nico - Powodzenia życzę w poszukiwaniach. I wnoszę z Twych głębokich przemyśleń, że nie wiesz co dobre.
9. Panowie muzycy. Przechodziliście latami przez żmudne, nudne i absorbujące zmagania z instrumentami. Inni kopali piłkę i zwisali z trzepaków, a Wy zamiast tego ćwiczenia, ćwiczenia, ćwiczenia...Po to, żeby teraz dać się kupić za marne grosze? Radość z grania kieszeni nie zapełni, sprzętu nie kupi. Fenomen.
10. Ponury. Nie tłumacz królewnom, bo nie zrozumieją. Zespół, orkiestra, skrzypce, wiolonczela, jamnik, Pioneer...co za różnica.
Z przyjemnością obserwuję wzrost cen do normalnego poziomu.
Autor: janko muzykant 24-10-2007 00:18 wyślij odpowiedź
Nie chce mi się pisać, to wkleję swoją wcześniejszą wypowiedź: To jest średnia cena. A teraz garść uwag do bezowatych księżniczek z wężem w kieszeni.
1. Wiele o branży rozrywkowej nie wiecie (DJ, prezenter, orkiestra, zespół, dla Was to jedno)
2. Zaliczacie do grona profesjonalistów zespoły i DJ-ów, dla których granie jest zajęciem dodatkowym. Pomieszanie pojęć.
3. O ile usługa świadczona przez DJ-a osiągnęła już w miarę odpowiedni poziom cenowy, tzn. 1500 - 2000 (wariatów i a`la Mixów pomijam), to zespoły są stanowczo niedoszacowane.
4. Za dwa lata będziecie bez żadnych ceregieli płacić ok. 3000 zł za trzyosobową grupę średniej klasy muzyków.
5. Zabawne są porównania (cenowe) DJ-a i zespołu. Co ma wspólnego jedno z drugim? W kościele też płacicie więcej organiście, który w strukturze instrumentu ma więcej piszczałek?
6. "Uważam, że to dużo" - bo co? gdzie argumenty?
7. Amalfi, super - kapela i 5 osób za 2500??? Jesteś z księżyca?
8. Nico - Powodzenia życzę w poszukiwaniach. I wnoszę z Twych głębokich przemyśleń, że nie wiesz co dobre.
9. Panowie muzycy. Przechodziliście latami przez żmudne, nudne i absorbujące zmagania z instrumentami. Inni kopali piłkę i zwisali z trzepaków, a Wy zamiast tego ćwiczenia, ćwiczenia, ćwiczenia...Po to, żeby teraz dać się kupić za marne grosze? Radość z grania kieszeni nie zapełni, sprzętu nie kupi. Fenomen.
10. Ponury. Nie tłumacz królewnom, bo nie zrozumieją. Zespół, orkiestra, skrzypce, wiolonczela, jamnik, Pioneer...co za różnica.
Z przyjemnością obserwuję wzrost cen do normalnego poziomu.
Gwiazda na weselu!!!
wszystkim młodym parkom proponuję dodatkowy na weselu występ Tomka Zabiegałowskiego to koleś który śpiewał wcześniej z Robertem Chojnackim obecnie śpiewa w zesple TEAM. Pierwszy taniec przy jego głosie to wspaniałe przeżycie...
Śpiewał gościnnie na weselu mojej siostry. Na pierwszy taniec wyszedł do młodej pary i zaśpiewał piękny numer Cały mój Świat... przed północą zagrał ok godzinny koncert wszyscy świetnie się bawili.
polecam sprawdźcie sami. Z tego co wiem to jeśli ma wolny termin to za nie duże pieniądze pojawi się na weselu i zaśpiewa...
jego strona to www.team.info.pl / kontakt do jego agencji 0664 611 404...
wszystkim młodym parkom proponuję dodatkowy na weselu występ Tomka Zabiegałowskiego to koleś który śpiewał wcześniej z Robertem Chojnackim obecnie śpiewa w zesple TEAM. Pierwszy taniec przy jego głosie to wspaniałe przeżycie...
Śpiewał gościnnie na weselu mojej siostry. Na pierwszy taniec wyszedł do młodej pary i zaśpiewał piękny numer Cały mój Świat... przed północą zagrał ok godzinny koncert wszyscy świetnie się bawili.
polecam sprawdźcie sami. Z tego co wiem to jeśli ma wolny termin to za nie duże pieniądze pojawi się na weselu i zaśpiewa...
jego strona to www.team.info.pl / kontakt do jego agencji 0664 611 404...
Jestem po moim weselu, które odybło się w sobotę 1 sierpnia. Miałam dużo wątpliwości co do zespołu bo chcialiśmy Allabamę, jednak byli już zajęci i Pan darek polecił nam ich inny zespół o nazwie Axton. Nie bylo gościa na weselu który by go nie pochwalił! Piękne głosy, super zabawy sama nie wiem jak Was zachęcić :)
Kasia podczas każdej przerwy zamiast zjeść to rozmawiała z gośćmi i rozdawała wizytówki. Są naprawdę rewelacyjni! u nas na weselu było 120 osób i nie słyszałam żadnej złej opini a wręcz same pochwały.
Ach! Wszyskie inne opinie na forum (typu że śpieają tylko disco polo lub fałszują ) są zupełnie nie prawdziwe.
Polecam polecam i polecam! :)
justa
Relację ślubną napiszę pod koniec tygodnia bo mamy duzo gości w domku :) Na razię napisze Wam tylko że to był najpięknieszy dzien w moim życiu bo zupełnie niczym się nie stresowałam, ani restauracją, ani obsługą, zupełnie niczym. Bawilam się poprostu z gośćmi do białego rana!! :)
Kasia podczas każdej przerwy zamiast zjeść to rozmawiała z gośćmi i rozdawała wizytówki. Są naprawdę rewelacyjni! u nas na weselu było 120 osób i nie słyszałam żadnej złej opini a wręcz same pochwały.
Ach! Wszyskie inne opinie na forum (typu że śpieają tylko disco polo lub fałszują ) są zupełnie nie prawdziwe.
Polecam polecam i polecam! :)
justa
Relację ślubną napiszę pod koniec tygodnia bo mamy duzo gości w domku :) Na razię napisze Wam tylko że to był najpięknieszy dzien w moim życiu bo zupełnie niczym się nie stresowałam, ani restauracją, ani obsługą, zupełnie niczym. Bawilam się poprostu z gośćmi do białego rana!! :)
u nas grał Apus i chodzę dużo na wesela w trójmieście i nie spotkałam lepszego zespołu. byłam ostatnio na weselu gdzie grał Quantos i dziwi mnie to że jest tak chwalony na weselniku. Fakt grać grają dobrze dużo instrumentów itd, tylko za mało typowo wewselnych przebojów graja a na weselu o to chodzi żeby przy disco polo się bawić bo taka muzyka porywa ludzi do tańca bez względu na wiek. Quantos grał duzo anglojęzycznych przebojów, starsi ludzie siedzi i w ogóle się nie bawli. Takżew lepiej wcześniej się dogadać.
[/url]
[/url]