Widok

Jaki zespół na wesele?

Jaki zespół polecacie na wesele? Ja jestem właśnie w trakcie szukania zespołu na moje wesele:)Jeśli macie jakieś doświadczenia z własnego wesela albo wg was jakiś zespoł jest godny polecenia to piszcie.Zależy mi na waszych opiniach.
Szukam także kamerzysty,zależy mi na profesjonalnym i ciekawym filmie ze ślubu i wesela.
Prosze także o wpisanie kontaktu do polecanego zespołu lub kamerzysty.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem po moim weselu, które odybło się w sobotę 1 sierpnia. Miałam dużo wątpliwości co do zespołu bo chcialiśmy Allabamę, jednak byli już zajęci i Pan darek polecił nam ich inny zespół o nazwie Axton. Nie bylo gościa na weselu który by go nie pochwalił! Piękne głosy, super zabawy sama nie wiem jak Was zachęcić :)
Kasia podczas każdej przerwy zamiast zjeść to rozmawiała z gośćmi i rozdawała wizytówki. Są naprawdę rewelacyjni! u nas na weselu było 120 osób i nie słyszałam żadnej złej opini a wręcz same pochwały.
Ach! Wszyskie inne opinie na forum (typu że śpieają tylko disco polo lub fałszują ) są zupełnie nie prawdziwe.
Polecam polecam i polecam! :)
justa

Relację ślubną napiszę pod koniec tygodnia bo mamy duzo gości w domku :) Na razię napisze Wam tylko że to był najpięknieszy dzien w moim życiu bo zupełnie niczym się nie stresowałam, ani restauracją, ani obsługą, zupełnie niczym. Bawilam się poprostu z gośćmi do białego rana!! :)
Acha! Nowa nazwa zespołu Axton to "Tirex"
Witam i zapraszam do rozmowy, nr. tel. 509 718 748 lub e-mail: zespol.medium@wp.pl
Pilwiński Band www.pilwinski.com
u nas grał Apus i chodzę dużo na wesela w trójmieście i nie spotkałam lepszego zespołu. byłam ostatnio na weselu gdzie grał Quantos i dziwi mnie to że jest tak chwalony na weselniku. Fakt grać grają dobrze dużo instrumentów itd, tylko za mało typowo wewselnych przebojów graja a na weselu o to chodzi żeby przy disco polo się bawić bo taka muzyka porywa ludzi do tańca bez względu na wiek. Quantos grał duzo anglojęzycznych przebojów, starsi ludzie siedzi i w ogóle się nie bawli. Takżew lepiej wcześniej się dogadać.
nie wszystkim chodzi o disco polo
Polecam Malibu Latino.
Mam termin do odstąpienia.

Więcej info:

http://forum.trojmiasto.pl/Odstapie-zespol-26-06-2010-Malibu-Latino-t126913,1,11.html
Cześć! Ja byłam na weselu na którym grał Szymon-a ta pani to jego żona:). Mi się podobało bardzo. Jeśli chcesz mogę wysłać jakieś fragmenty z wesela na meila, jesli jesteś zainteresowana zostaw wiadomość na aleksa.mad@wp.pl, pozdrawiam, też zamierzam wziąć jego zespół na swoje wesele:)
do góry