Widok

Jakie auto???

Chcemy zakupić nowe auto. Wahamy się pomiędzy Nissan Note 1,4 benzyna 88Km, wersja Iway za 48 tys a Kia Venga, 1,4, benzyna, 80 Km, wersja M za 46 tys. Obydwa auta dostaną gratis czujniki parkowania, dodatkowo Venga 2 lata przeglądu gratis i autoalarm z funkcjami. Chcielibyśmy auto na miasto i poza, ale nie jakieś szaleńcze podróże. Jesteśmy 3 osobową rodziną, może kiedyś będziemy 4 osobową ;)
Nie znam się na autach, nie chcę kupić jakiegoś badziewia i nie być zadowoloną. Dodam że wizualnie podoba mi się najbardziej Venga i w ogóle bardziej przypadła mi do gustu, ale słyszałam, że jest awaryjna i pali dość dużo. Poza tym NOTE ma mega wyposażenie :) Poradźcie proszę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem jak Nissan, ale Kia mocno gnije (zwłaszcza Cee'd) bo dość słabe zabezpieczenie antykorozyjne. Za podobną cenę kupisz Fabię, która przynajmniej ma pełny ocynk. Ja nie brałbym żadnej z wymienionych przez ciebie jednorazówek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nissan note!!super wyglada,nie tak jak inne plaskate
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Gdzie kupic auto? (7 odpowiedzi)

Planuję kupić pierwsze w życiu auta, nie znam się na tym... polecacie jakieś miejsce gdzie jest...

Tani bezproblemowy przeglad auta gdzie w Gdansku? (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku zrobię tani bezproblemowy przegląd auta?

Wypozyczalnia samochodow Royal-cars.pl w Gdansku-odradzam (7 odpowiedzi)

Hej pisze na forum, zeby ostrzec wszystkich przed firma 'Royal-cars.pl w Gdansku. Nie...

do góry