Widok

Jakiego dewelopera możecie polecić

Hej, liczę na Wasze podpowiedzi odnośnie firm deweloperskich w Gdyni i okolicach na północ od miasta. Jak macie jakieś sensowne spostrzeżenia, może ktoś kupował mieszkanie i ma jakieś negatywne albo pozytywne spostrzeżenia to będę wdzięczny za podpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupiłem kilka lat temu dwa mieszkania od Allconu i wszystko było super. Myślę, że nadal są godni polecenia.

Swoje inwestycje w Gdyni i okolicach realizuje między innymi Semeko- https://www.semeko.pl/. Sporo już skończonych inwestycji, obecnie w budowie między innymi Morska Park, godna zainteresowania propozycj.

Hej, liczę na Wasze podpowiedzi odnośnie firm deweloperskich w Gdyni i okolicach na północ od miasta. Jak macie jakieś sensowne spostrzeżenia https://vidmate.onl/, może ktoś kupował mieszkanie i ma jakieś negatywne albo pozytywne spostrzeżenia to będę wdzięczny za podpowiedzi.

I got this,..
Semeko. Mirek Dunst jest obeznany w temacie. Skontaktuj się z nim na forum.

Podobają mi się mieszkania na osiedlu Remoda. Fajny, prosty układ pomieszczeń. Jak w ramach spaceru byłam tam (na budowie) kilka miesięcy temu to rozmawiałam z jakimś gościem, który chyba był kierownikiem budowy. Zachęcał ;) mówił, że mają papiery w porządku (te wszystkie wypisy z rejestru gruntów, księgi wieczyste, nadzór architektoniczny, notariusza itd.). Załatwiamy kredyt i ma być pięknie :)

Inne tematy z forum Hydepark

sklep z pokrowcami, etui do telefonów (22 odpowiedzi)

Witam! Poszukuje dobrego i niedrogiego sklepu z pokrowcami/etui do telefonów w Gdańsku....

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...

do góry