Widok

Jakiego dostawcę internetu wybrać wrzeszcz górny?

Witam, wszystkich forumowiczów wprowadzam się na ul. Grunwaldzką do wrzeszcza górnego, muszę wybrać dostawcę internetowego. Czy moglibyście się wypowiedzieć z jakich dostawców korzystacie jakich polecacie. Planuję wziąść pakiet telewizji i internetu. Zastanawiam się nad UPC Vectra lub Multimedia. Wypisalem tych dostawców od najdroższego do najtańszego. Mialem internet ze wszystkich firm i na zadna nie narzekalem pod wzgledem awaryjnosci, może miałem szczęście nie mówię że nie miałem żadnych problemów ale nawet jak występowały to na krótki czas. Jednak wiem że w dużej mierze zależy to od miejsca w którym sie korzysta z tego internetu. A więc jaki internet w naszej dzielnicy spisuje się dobrze ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam UPC od kilku lat i nie mogę narzekać, także polecam pomimo że do najtańszych nie należą.
ja mieszkam na Batorego, nie mam wyboru, jest tylko UPC i niestety jestem na nich skazana, jakość ok, cena do zabicia - zdziercy.
Mam UPC i jestem zadowolony. Cena adekwatna do prędkości łącza (która jest kosmiczna i zwykle działa zgodnie z parametrami). Poza tym bardzo dobry serwis, raz się poskarżyłem w ankiecie internetowej i sami z siebie przysłali fachowca żeby sprawdził co i jak. Byłem w szoku.
do góry