Widok

Jakiego lekarza POZ polecacie na Stogach?

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam, chcialabym poznać opinię o lekarzach w tutejszej przychodni. W związku z tym iż nie mogę korzystać z poprzedniej przychodni, chciałabym się zapisać na Stogach.Chodzi mi o miłego lekarza rodzinnego i żeby zbyt długie kolejki nie były.Kogo polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z czystym sumieniem polecam dr Badziąg,kategorycznie odradzam dr Mijas. Kiedyś dr Mijas byłam świetnym specjalistą,ale chyba rutyna ją już zgubiła. Przepisaliśmy się do dr Badziąg i wszystkim znajomym ją polecam. Nikt jeszcze nie powiedział złego słowa na nią,wszyscy zachwyceni jej podejściem i trafionym leczeniem.
Dr Strychalska i Lizińska są tak oblegane,że wiecznie do nich numerków nie ma.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
A ja od paru lat chodzę do dr Mijas i bardzo ją polecam. Nie zauważyłam u niej rutyny zawsze wychodzę zadowolona i z pełną wiedzą co mi jest i co muszę dalej robić. Ostatnio bardzo często musiałam z panią dr się spotykać i nie zamieniłabym jej na inną.Po pobycie w szpitalu interesowała ją cała moja historia choroby wszystkie wyniki.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polecam dr.Mijas
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też polecam dr.Mijas. Mam choroby przewlekłe ,muszę być pod stałą opieką lekarską i pod tym względem jestem zadowolona .Wcześniej chodziłam do dr.Strychalskiej i się przepisałam i jestem zadowolona z tej decyzji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ostatnio chciałam zmienić lekarza, bo chodzę do Gąsiejewskiej a ona tylko 3 razy w tygodniu przyjmuje więc ciężko się do niej dostac.. Okazało się, że wszystkie lekarki mają już przekroczone limity pacjentów i można wybrać tylko dr Badziąg.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na pewno nie polecam B. Strychalskiej. Ciągle się spóźnia do pracy. Co do kwalifikacji to można się dziwić, że ludzie w ogóle u niej się leczą. Zapytani mówią, że tak się przyzwyczaili.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam dr Lizińską miła babeczka a z tymi numerkami to jakaś bzdura wystarczy ruszyć tyłek być pod przechodnią 6-40 i nigdy mi sie nie zdarzyło żebym nie dostał numerka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Stogi

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...

do góry