Widok

Jakość nowej drogi.

Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Jej fatalne wykonanie bylo widac po deszczach. Zlego odprowadzenia wody nie dalo sie ukryc. Tak ma to zostac?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zauważ, że będą lać jeszcze jedną warstwę asfaltu. Odprowadzenie wody jest w tej chwili kilka centymetrów nad jezdnią. Jak skończą i zaleją tyle ile trzeba to będzie dobrze :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja sobie już wyobrażam te pędzące szybko przez wieś samochody
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
najlepiej jest w Chwaszczynie, chodnik 1,5 metra a w środku słup. mam nadzieje ze będą światła przy szkole w Bojanie. Mnie przerażają już warszawiacy jadący na Hel
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na światła nie liczyłabym, lecz z tego co czytałam to mają być progi zwalniające.

Będą lać jeszcze asfalt, ale to nie zmieni faktu, że woda nie ma gdzie się podziać podczas ulewy. Jak już robią to mogliby porządnie, ale to Polska...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jest droga wojewódzka więc progów zwalniających nie może być, ale modlę się o fotoradar
a odpływ na zakręcie koło Ilony faktycznie spieprzony
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
To dzieciaki idące do szkoły, rowerzyści i psy biegające po Bojanie mają przechlapane.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieci mają chodnik, rowerzyści drogę dla rowerów a psy powinno się trzymać na smyczy!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Moim zdaniem jak to jest zrobione powinno się oceniać dopiero po całkowitym ukończeniu remontu a nie w połowie robót. Nic nie wygląda dobrze jak jest nieukończone i nie może działać sprawnie więc nie rozumiem tych narzekań. Niech Pan poczeka aż ukończą i wtedy komentuje co się się Panu nie podoba.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
najważniejsze że jest kolejny powod do narzekaania !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zgadzam się generalnie ale żyję już tak długo, że wiem jak wygląda w praktyce. Zobaczysz jak dużo, dużych i szybko samochodów będzie gnać przez Bojano.
Dlatego uważam, że droga powinna mieć więcej ograniczników szybkości.
Ale u nas typowo - musi stać się nieszczęście, żeby podjąć jakieś kroki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
poczytaj o robotach tej firmy
droga Żukowo - Kartuzy
Kczewo - Przodkowo
a później się wypowiadaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proponuję zakończyć temat, bo nie będzie efektywny, za wcześnie na wypowiedzi, cieszmy się że robi się pięknie, a samochody jeżdżą wszędzie, my też jeździmy więc nie ma co narzekać. W końcu coś się dzieje, szkoda tylko że nie z inicjatywy wójta, główna będzie piękna, boczne masakra. Proponuję na razie zakończyć temat do oddania drogi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
masz rację
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak, trzeba mieć nadzieję że główna droga będzie piękna, puki co jednak mało na to wskazuje, a zwłaszcza nierówno wyłożony chodnik i droga dla rowerów które zapewne prędzej czy później się pozapadają....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie miejcie złudzeń że ta droga spełni wasze oczekiwania bo mi zrobiono wjazd do posesji od drogi wojewódzkiej na zlecenie zarządu dróg a 3 miesiące pózniej pytano się czy mam zezwolenie na budowe tego wjazdu pomimo że to oni zlecili firmie strabag wykonanie tego .Gdy się do nich udałem w celu wyjaśnienia sprawy okazało się że Naczelnik inwestycji który przyjmował wnioski i ustalenia już nie pracuje a dokumenty który złożyłem zaginęły.Do tego wszystkiego Pani która wysłała list polecony wzywając mnie w celu wyjaśnienia sytuacji jest na urlopie i nie potrzebnie przyszedłem.Na Białorusi chyba panuje lepszy porządek bo tam przynajmniej jedna osoba trzyma wszystko za morde a Polska to dziki kraj.
Zarząd Dróg nie ogarnia inwestycji czekając na unijne dotacje i tak to się kręci od lat.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ten slup w drodze na zakrecie kolo Ilony to tak zostanie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zostanie dla tych co zakrętu nie wyrobią musi być jakiś hamulec. To właśnie ,,Łon".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ten co nie wyrobi to jego sprawa, ale potem nie bedzie pradu w wiosce przez dzien albo dwa zanim postawia nowy "hamulec"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wylali nową warstwę asfaltu i co?
wczoraj jak popadało woda dalej stała
znawco
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Sołtys Bojana odwołanie (49 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Butelkomat (5 odpowiedzi)

Gdzie znajduje się najbliższy butelkomat? Może są jakieś pogłoski czy takowy ma stanąć w Bojanie?...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry